Liiga ti 24.01. klo 18:30

Kärpät - Lukko

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Uskotko tätä? Ala-arvoisesti viimeistellyt Kärpät on ollut Lukolle kaikista vastustajista haastavin!

Kärpät hakkasi jälleen kerran päätään seinään lähes koko 60-minuuttisen, kun se kohtasi lauantaina HIFK:n. Oululaisten tuhlailu on täysin käsittämättömällä tasolla ja sama pätee joukkueelle tarjottuihin pitkävetokertoimiin. On väistämätöntä, että jossain vaiheessa Kärpät alkaa osua – muutamakin onnistuminen kovassa pelissä voisi vapauttaa. Tiistaina Lukko kohtaa pikkupedot jo toista kertaa vuodenvaihteen jälkeen eikä Kärpät ole ollut sille helppo vastus.

Tammikuun ensimmäinen keskinäinen vääntö oli eittämättä yksi Kärppien parhaista esityksistä koko kaudella. Lukon pelitapa on sellainen, ettei se mahdollista oululaisille pelkästään hidasta ja altavastaajamaista märehtimistä – sen sijaan joukkue on pakotettu aloitteisiin. Vuoden ensimmäisessä ottelussa Raumalla, kuten myös marraskuisessa ottelussa samassa osoitteessa, oululaiset onnistuivat tällä osastolla erittäin lupauksia herättävästi.

TALLETA 30€ - SAAT 150 KÄTEISKIERROSTA! 🔥🔥

Talleta 30 euroa ja saat 150 ilmaiskierrosta ilman kierrätystä! Voitot saat pitää itselläsi – älä siis odota vaan toimi heti!

PELAA TÄSTÄ

Lukko on sarjakärjessä ja sen esitykset ovat parhaimmillaan huippuluokkaa. Kärpät on kuitenkin tuottanut kaikista joukkueista eniten päänvaivaa Marko Virtasen joukoille keskinäisissä kamppailuissa ja kaikki matsit ovat olleet maalin pelejä suuntaan tai toiseen – voitot ovat raumalaisille 2–1. Olisiko taas oululaisten vuoro?

Kärppien maalintekopelaaminen on naurettavan huonoa ja kaikki tilastot puoltavat sitä, että oululaisten pitäisi näillä esityksillä alkaa voittamaan otteluita sekä erityisesti tehdä enemmän maaleja. Tähän matsiin kelpaa ottaa pelivalinnaksi yhdistelmäbetsi. Under-valinta on selvää pässinlihaa ja koska isäntä dominoi vahvasti Lukkoa viimeksi reilut pari viikkoa sitten vieraissa, luotetaan sen kykyihin pistää raumalaisia päihin. Lapulle isketään alle 5,5 maalia -kohde (lopullinen) sekä Kärppien voitto (lopullinen), joille yhdistelmänä saadaan erittäin maukas kerroin.