Liiga la 29.10. klo 17:00

Kärpät - Lukko

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kärpät rankasti yliarvioitu! Hakeeko pelillisesti edellä oleva Lukko pisteet Raksilasta?

Artikkelin lopussa kerrotaan, kuinka nappaat 62,5€ tilin Lukon lopullisen voiton avulla ja saat vielä lisäksi 25€ ilmaisvedon. Jälkimmäisen saat toki joka tapauksessa – osuipa veto tai ei.

Oulun Kärpät keikkuu sarjan kärkipaikoilla, vaikka pelillisesti joukkue on vielä kaukana odotuksista. Voi toki kysyä, mitä tapahtuu ryhmän saavuttaessa todellisen tasonsa, mutta sen aika ei ole vielä. Ketjukemiat hakevat uomiaan, hyökkääjätähdillä on ollut pieniä loukkaantumisia, ykkösmaalivahti on sivussa ja erityisen surkeaa on ollut erikoistilannepelaaminen. Lukko puolestaan on ollut todella kurinalainen, erinomainen erikoistilannejoukkue ja löytänyt heti kauden alussa toimivia koostumuksia.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Todella kiinnostava kärkikamppailu on luvassa, kun Lukko matkaa Raksilaan lauantai-iltaa varten. Kärpät on osoittanut olevansa jopa heikommilla suorituksilla sarjan kärkijoukkue, mikä on samalla myrskyvaroitus muille. Kun isäntä saavuttaa täyden potentiaalinsa, onko se enää mitenkään pysäytettävissä? Tällä hetkellä pelillisesti edellä on kuitenkin Lukko. Vierailija on napsinut kuuden ottelun otannalla viisi voittoa ja päästänyt näissä otteluissa yhteensä vain kymmenen maalia iskien itse peräti 21 kertaa, mikä on todella merkittävä suoritus erittäin vähämaalisessa Liigassa.

Lukko pelaa sarjan viidenneksi parasta ylivoimaa (20%) ja toiseksi parasta alivoimaa (89,83%). Kärpät on suoriutunut isossa kuvassa hämmästyttävän hyvin suhteessa siihen, että se on sekä ylivoima- (13,21%) että alivoimatilastolla (81,25%) vasta sijalla 10. On sanomattakin selvää, että oululaisten materiaalilla olisi pystyttävä paljon parempaan. Ylivoiman toimivuus voi toki olla pienestäkin kiinni, mutta Lauri Marjamäellä tämä osa-alue on näyttänyt ajoittain melko pahalta puskemiselta ja väkisin vääntämiseltä. Onko ylivoima liian organisoitua eli pitäisikö tähtikalustolle antaa enemmän vapauksia nimenomaan tässä asiassa?

Oulun Kärpät

@OulunKarpatFi
Kohti pääpäivää 👉 Lauantai ja Liigan kärkimatsi Raksilassa! 😎👌

#compete

Kärpät on mättänyt toiseksi eniten maaleja sarjassa heti Lukon jälkeen, mutta isäntien osalta tämä on pieni ihme. Petopaidat ovat viimeistelleet suhteessa tontteihinsa kerrassaan satumaisesti, eikä samanlaisen maalitehtailun jatkuminen kovin pitkään ole mahdollista. Jos esimerkiksi ylivoima alkaisi toimia, olisi tilanne toki eri. Lukko puolestaan on pystynyt lähes illasta toiseen tekemään kelvollisesti hyökkäysalueen tilanteita ja sen maalimäärä on realistisempi suhteessa maalipaikkoihin.

Kärpillä on ollut pieniä loukkaantumisia. Edellisessä ottelussa Julius Junttila oli sivussa ja sitä ennen parissa kamppailussa puuttui toinen hyökkäjätähti Ville Leskinen. Ykkösmaalivahti Joel Blomqvist on kärsinyt lokakuun alkupuolelta saakka aivotärähdyksestä ja Lukko-ottelussa joukkueen maalilla nähtäneen jälleen Leevi Meriläinen.

Vierailija pelasi perjantaina, kun isäntä puolestaan on huilannut tiistaista saakka. Ennakkoasetelmissa tälle ei voi antaa kovin suurta painoarvoa. Lukko on Kärppien tavoin leveä ryhmä, jolla on edellytykset vahvaan vierassuoritukseen Raksilassa ja tämän tipsin pohdintojen pohjalta reissulaisille tarjottu lopullisen voiton kerroin 2,50 vaikuttaa melkoiselta lahjalta, joka otetaan vastaan.

Ota 25€ talletuksella 50€ arvosta betsejä!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun lyöt 25€ selvästi aliarvioidulle Lukolle, voitat normaalisti betsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Lopullinen voittaja – Lukko” sisään 25€ panoksella.
4. Jos betsi osuu, saat 62,5€ voittojesi lisäksi uuden 25€ vedon ilmaiseksi. Jos veto ei osu, saat silti ilmaisen 25€ vedon.