ti 30.01. klo 18:30

Kärpät - Lukko

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Itseluottamus löytyi! Sanooko neljäs kerta Kärpille toden Lukkoa vastaan?

Kärpillä on tiistaina edessä kauden neljäs ja viimeinen yritys Lukkoa vastaan. Toistaiseksi raumalaiskatras on ollut oululaisille ylitsepääsemätön este ja voittanut kaikki kolme aiempaa keskinäistä kohtaamista. Kaikki kamppailut ovat olleet pienten marginaalien matseja, joissa molemmilla on ollut etsikkoaikansa. Olisiko tiistaina vihdoin Kärppien vuoro onnistua omissa hetkissään paremmin?

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja lunasta kierrätysvapaana ilmaisvetoja jopa 50€ edestä.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Jo tammikuun alussa Raumalla Kärpät pystyi haastamaan Lukkoa hyvin ja jopa dominoimaan pelaamista hetkittäin. Lopulta joukkueelta loppui kuitenkin virta, koska se oli pelannut edellisenä iltana Porissa. Tiistaille Kärpät saa Joel Olkkosen takaisin kokoonpanoonsa, mutta kapteeni Atte Ohtamaa on yhä sivussa Joonas Kemppaisen tavoin. Joose Antonen sekä Noel Gunler ovat niin ikään telakalla.

Oulun Kärpät

@OulunKarpatFi
Nick Ritchien sopimus on purettu.

Nick Ritchien ja Oulun Kärppien välinen sopimus on purettu yhteisymmärryksessä. Ritchie on allekirjoittanut sopimuksen uuden seuran kanssa ja siirtyy sinne välittömästi.

#Kärpät #Liiga

Lukko on ollut viime aikoina pahasti mankelissa, sillä kuuden kamppailun otannalla joukkue on onnistunut napsimaan ainoastaan kaksi voittoa – niistä molemmat toki viime viikolla. Suurin ero Kärppiin on viime aikoina ollut hyökkäyspäässä – oululaismiehistö on löytänyt itseluottamuksensa viimeistelyn osalta ja tekeminen on vapautunut huomattavasti syyskauteen peilattuna. Lukon maalintekopelaamisessa ja erityisesti maalintekopaikkojen luomisessa on puolestaan hiljattain näkynyt epätyypillistä kipsaamista.

Vieraiden pelaajatilanne on melko hyvä, mutta isäntien tapaan pari vakiokasvoa on sivussa. Ykkössentteri Gabriel Fontainen menetys on raumalaisille eittämättä suuri takaisku. Alakerrasta on viimeisimmissä kamppailuissa puuttunut puolestaan Kalle Ervasti. Tiistain taisteluun lyödään lapulle kotivoitto (1X2 – Kärpät).

Jopa 50€ ilmaisveto – ei kierrätystä!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50€ ilmaisvedon (5 x 10€) ilman kierrätysvaatimuksia, pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Betsaa UP:n kanssa ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto näin:

1. Siirry TÄSTÄ ComeOnille.
2. Talleta 10 – 50 € ja avaat samalla pelitilin.
3. Pelaa 10-50€ panoksella Kärpät (1X2) kertoimella 2,12.
4. Kun veto on ratkennut, saat panostasi vastaavan ilmaisvedon (1–5 x 10€) ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.