Liiga ti 08.02. klo 18:00

Kärpät - Lukko

Antaako Lukko kyytiä? Kärppien koronakriisi paranee hieman, vaikka uusiakin nimiä on sivussa

Viime viikonloppuna todella lainavetoisella miehistöllä liikenteessä olleen Kärppien kokoonpanotilanne paranee hieman, mutta juhlaan ei vieläkään ole aihetta. Raksilaan saapuu hurjavireinen Lukko, joka palasi voittokantaan Satakunnan derbyssä lauantaina. Tässäkin matsissa on pitkästä aikaa hieman yleisöä paikalla, mikä piristää varmasti ankeaa tunnelmaa.

Kärpät on edelleen koronan kynsissä, mutta tulevaan otteluun tilanne hieman paranee. Lainapelaajista ainakin Jegor Šehovtsov sekä Elmeri Kaksonen jatkavat vielä Lukko-ottelussa. Viikonloppuna 5–2-tappiossa KooKoon vieraana sekä 0–5-voitossa SaiPaa vastaan sivussa olleista ainakin hyökkääjät Aku Räty ja Jesse Koskenkorva sekä puolustajat Axel Rindell ja Topi Niemelä hyppäävät tiistaina kokoonpanoon. Lisäksi käytettävissä on myös Ville Heikkala. Tiettävästi pari uutta miestä on myös tippunut pelaajistosta.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Perjantaina Kouvolassa loukkaantuneen Stanislav Galimovin tilanne on vielä auki. Tavallisesti Kärppien toinen maalivahti on Joel Blomqvist, jonka kunnosta ei ole tarkkaa tietoa. Lainassa joukkueen maalilla nollapelin pelasi Juha Jatkola, joka ei kuitenkaan enää tiettävästi ole joukkueen mukana. Kärppien maalivahtitilanne on melkoinen kysymysmerkki tiistaille tultaessa.

Lukko on pelannut vakuuttavasti jo pitkään. Edellisessä keskinäisessä kohtaamisessa joukkue kukisti Kärpät 2–1-lukemin kotonaan Äijänsuolla vain muutamia viikkoja takaperin. Tuolloin Kärpät oli liikenteessä parhaalla tai lähes parhaalla miehistöllään ja silti raumalaiset olivat parempia. Viime viikolla Marko Virtasen miehistö kärsi pari yllättävää tappiota voitettuaan 12 ottelua putkeen, mutta palasi 0–3-rutiinivoitolla pisteille Porissa paikallisväännössä Ässiä vastaan.

Kärppien tilanne on edelleen kyseenalainen, eikä sillä ole käytössään koronapotilaiden lisäksi Atte Ohtamaata sekä Saku Mäenalasta, jotka kiekkoilevat olympialaisissa Leijonien matkassa. Pelivalinnaksi haukataan Lukon voitto (1X2). Hyödynnä kuuma tarjous FansBetille alla olevilla ohjeilla – parasta laatua oleva vedonvälittäjä tarjoaa jopa kolme maukasta ilmaisvetoa.

Ota Lukosta kaikki irti Fansbetillä

Tallettamalla 20€ ja tekemällä tämän vihjeen Lukon kautta triplan (kolme kohdetta) saat nyt Fansbetiltä kaksi ilmaista 20€ triplavetoa lisää.

Avaa tili, talleta ja lyö tripla, jossa on Lukon lisäksi kaksi vähintään 1,40 -kertoimista muuta matsia ja saat ilmaiset lisävedot tilillesi. Ilmaisvetojen voitoilla ei ole kierrätystä, joten voit nostaa voittosi heti pankkitilillesi.

Tarjous on voimassa vain mobiilissa.

PELAA LUKKOA TÄSTÄ >>>


10 euroa pelirahaa