Liiga ke 01.03. klo 18:30

Pelicans - Kärpät

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Panokset katossa! Jyrääkö Kärpät vielä runkosarjan lopussa Pelicansin ohi?

Tiukasti kotiedusta puolivälieriin taisteleva Kärpät kohtaa tärkeiän kilpailijansa Pelicansin keskiviikkoiltana. Panosten koveneminen runkosarjan päätöksen häämöttäessä ei ole yllätys kenellekään – Lahdessa pelattava ottelu ei ole poikkeus. Kärpillä oli viikonlopun jälkimmäisessä KalPa-ottelussaan jonkin verran ukkoja telakalla, mutta maanantaille voi odottaa pientä kohennusta kokoonpanotilanteen suhteen.

Kärppien rivistöstä olivat maalivahti Joel Blomqvistin lisäksi lauantaina sivussa Kasper Björkqvist, Petter Emanuelsson, Julius Junttila sekä Ville Leskinen. Ainakin jälkimmäisten pelikunto keskiviikolle on kysymysmerkki ja lopullinen kokoonpano selviää vasta myöhemmin keskiviikkona. Vieraiden pelaajatilanne saattaa hyvin parantua Pelicans-otteluun. Isäntien sairastuvalla ei ole muutoksia.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Oulun Kärpät

@OulunKarpatFi
Vaikka tulos ei tänään lämmittänyt mieltä, ollaan me todella kiitollisia Suomen parhaiden kannattajien tuesta. Kiitos Kärppäkannattajat & @etakarpat 💛🖤

#Kärpät #Liiga

Pelicans on esiintynyt viime aikoina melko ailahtelevasti ja viidessä viimeisimmässä ottelussaan joukkue on voittanut ainoastaan Jukurit sekä TPS:n. Takkiin on puolestaan tullut KooKoota vastaan peräti kahdesti sekä viime lauantaina JYPiä vastaan. Aiemmin tällä kaudella ottelut Kärppiä vastaan ovat olleet tasaisia, mutta viimeisimmästä kohtaamisesta on jo tovi aikaa.

Isossa kuvassa joukkueiden kehityssuunta on ollut kevätkaudella hieman erilainen. Kärpät on parantanut pelaamistaan erityisesti hyökkäyspäässä ja tasakentällisin. Pelicans puolestaan on hukannut kovimmat tehonsa, mutta pystynyt toistaiseksi säilyttämään paikkansa neljän joukossa. Rynniikö Kärpät vielä ohi? Juuri tällä hetkellä siltä vaikuttaa ja vieraille tarjottu kova kerroin vetää puoleensa keskiviikon osalta. Pelivalinnaksi tintataan Kärppien lopullinen voitto sopivalla panostuksella.

Betsaa UP:n ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Lopullinen voittaja – Kärpät), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Lopullinen voittaja – Kärpät” 25€ panoksella ja voit voittaa 50€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.