pe 12.04. klo 18:30

Kärpät - Pelicans

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Meneekö sarja poikki? Pelicans pyyhkii Kärpillä lattiaa mennen tullen, vaikka erot tulostaululla pieniä!

Sarja on katkolla aikaisessa vaiheessa vastoin odotuksia. Vaikka erot tulostaululla ovat olleet ottelusta toiseen suhteellisen marginaalisia, on Pelicans ollut selvästi kuskin paikalla. Kärppien bensa vaikuttaisi olevan lopussa, mutta vieläkö se löytäisi kotiyleisönsä edessä virtaa voittoon?

*Jopa satkun edestä helppoa! Lunasta jopa viisi 20€ ilmaisvetoa – ohjeet vihjeen lopussa.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Tosiasia on, että Kärppien suoritus on jäänyt jokaisessa ottelussa tähän saakka maalilla vajaaksi. Ensimmäinen osaottelu Lahdessa oli 2–1-kotivoitto ja etenkin toisessa erässä Ville Mäntymaan miehistö oli totaalisessa pesukoneessa, 3–5-numeroin päättyneessä toisessa kamppailussa Oulussa isäntä oli unilla ottelun alussa tehden alkeellisia merkkausvirheitä omalla puolustusalueellaan ja kolmas matsi meni tunnollisesti oman alueensa keskustaa puolustavalle Pelicansille 1–0-numeroin.

Lahden Pelicans

@lahdenpelicans
Voiton päässä finaaleista. 👊🏻

Semifinaalit Game 4: Kärpät-Pelicans perjantaina 12.4. klo 18.30!

📸 Tomi Natri
#PelicansFi #Liiga

Kärpät-hylkiö Niklas Kokko on ollut sarjassa todella tärkeä pelaaja ja edellisessä ottelussa nuorukainen esitti lahtelaisten maalinsuulla loisto-otteita nollapelin arvoisesti. Oululaiset ovat kuitenkin saaneet myös selvästi vähemmän huippuluokan maalintekopaikkoja. Lahtelaisten jokainen kentällinen pystyy myös tekemään tuhojaan hyökkäyspäässä, mutta Kärpistä ei voi samaa sanoa.

Tällä hetkellä kotijoukkueen osalta näyttää siltä, että tähtipelaajat Teemu Turunen sekä Ville Koivunen ja muut kelvolliset yksilöt on kulutettu puhki. Tilannetta ei lainkaan helpota se, että kokenut pudotuspelipelaajan Julius Junttila lienee sivussa. Hyvällä jalalla varustettu laituri oli ilmoitettu edellisen ottelun kokoonpanoon, mutta kaukalossa miestä ei taistelun alettua nähty.

Kokonaisvaltaisemmalla Pelicansilla ei missään vaiheessa ole ollut sen suurempaa hätää ja Kärppien hallintajaksot ovat jääneet vähiin. Ottelun pelivalinta perustuu puhtaasti siihen, että vierailija on jopa reilusti nähtyjä tuloksia ylivoimaisempi. Neljällä akselilla rummuttava vierailija on erinomainen kiekonhallintajoukkue, joka rytmittää epätasapainoisen isännän pihalle myös neljännessä ottelussa. Lapulle isketään vierasvoitto (1X2). Markkina on edelleen lähellä tasabookkia, eikä sitä voi kuin ihmetellä.

Ilmaisvetotakuu! Viisi ensimmäistä 20€ betsiä, viisi 20€ ilmaisvetoa

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta. Aina kun lyöt betsin 20€ panoksella saat yhtä suuren ilmaisvedon ja voit toistaa tämän viidesti. Maksimoi XL-voittosi ja lunasta huippudiili alla olevilla ohjeilla!

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1X2 – Pelicans” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72 tunnin kuluessa pelitilillesi!
5. Betsaa vielä neljästi 20€ laakilla ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.