Liiga to 21.12. klo 18:30

Kärpät - Pelicans

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Uusi Kärpät-päävalmentaja on “Marjamäki from Wish”! Loistaako rohkeus taas poissaolollaan?

Kärpät antoi potkut päävalmentajalleen, joka vastasi kaikesta taktisesta oululaisjoukkueen osalta. Valmennusryhmästä jäi kuitenkin jäljelle pari valmentajaa, joista toinen sai päävalmentajan roolin. Tiistaina nähty Sport-ottelu osoitti, että muutoksia ei ainakaan toistaiseksi ole tarjolla – toki aikataulu oli tiukka, mutta pelaamisen, peluutuksen ja roolituksen uudistukset olivat nyansseja, jos edes sitä. Nousukiidossa oleva Pelicans on tällä hetkellä tasoltaan kärkiryhmä ja sellaiset luovat isännille tunnetusti vaikeuksia.

*Jopa 50€ ilmaisveto ilman kierrätystä, luotettava ja toimiva peliyhtiö! Tsekkaa ComeOnin tarjous vihjeen lopusta.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Ville Mäntymaa nousi kotijoukkueen vastuuvalmentajaksi ja korosti ennen Kärppien tiistaina numeroin 3–2 häviämää Sport-ottelua Cmorelle antamassaan haastattelussa rohkeutta. Omaan mahdollisuuteensa hän viittasi sanoilla ”rohkeasti tulta päin”. Ilmeisesti mies ei tarkoittanut, mitä sanoi. Kärpät lähti otteluun täysin kenkää saaneen Lauri Marjamäen luomilla visioilla ja koostumuksilla. Pelaamisessa näkyivät niin ikään tutut heikot kohdat. Tämä ei varsinaisesti ole yllätys, kun mitään konkreettista ei muuteta. Valmennustiimin aivoille annettiin potkut, mikä ajaa joukkueen vain entistä sekasortoisempaan tilaan. Oulussa kaivataan kipeästi uutta näkemystä.

Pelicansin kausi alkoi karmealla tavalla, mutta Lahdessa oltiin kärsivällisiä. Nyt joukkue on jo tasapisteissä Kärppien kanssa jaetulla kuudennella sijalla. Kun katsotaan viimeisimmät 20 ottelua, Pelicans on ollut sarjan kolmanneksi paras joukkue pisteillä mitattuna. Jussi Olkinuoralla alkoi koppi tarttua ja iso paha Sveitsi vei maajoukkuetason torjujan. Tuon jälkeen alkoi Jasper Patrikainen -show, joka jatkuu edelleen – 23-vuotiaan kassarin nollaputki on kestänyt jo yli 126 minuuttia. Tommi Niemelän miehistö saa myös pelikiellosta vapautuvan Lenni Killisen takaisin kehiin torstaina.

Johdattaako Marjamäki from Wish eli Mäntymaa Kärpät voittoon torstaina? Sopii epäillä. Pelicans on tällä hetkellä menossa täysin eri suuntaan kuin isäntä. Pelaamaan pääsevät parhaat pelaajat, joukkue toteuttaa erinomaisesti Niemelän pelisuunnitelmaa ottelusta toiseen ja erityisesti valmennuksen reagointikyky kesken kamppailun on aivan eri planeetalta – toki listaa voisi jatkaa loputtomiin. Kukapa olisi arvannut, että pelivalinnaksi otetaan vierasvoitto (1X2). Kun sarjan häntäpään joukkueet jätetään pois laskuista, on Kärpät saanut keskimäärin hädin tuskin pisteen per ottelu tällä kaudella.

Jopa 50€ ilmaisveto – ei kierrätystä!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia, pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Betsaa UP:n kanssa ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto näin:

1. Siirry TÄSTÄ ComeOnille.
2. Talleta 10 – 50 € ja avaat samalla pelitilin.
3. Pelaa 10-50€ panoksella Pelicansia (1X2) kertoimella 3,05.
4. Kun veto on ratkennut, saat panostasi vastaavan ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.