Liiga la 12.02. klo 17:00

Kärpät - SaiPa

Nollaako Kärpät taas SaiPan? Koronakurimus on parempaan päin ja kokoonpano vahvistunee entisestään

Kärpät kohtaa toistamiseen lyhyessä ajassa pajatsonsa tyhjennystä jo hieman aloitelleen SaiPan. Vaikka oululaiset pelasivat edellisessä kohtaamisessa lappeenrantalaisia vastaan poikkeuksellisen värikkäällä miehistöllä, irtosi ryhmälle melko suvereeni voitto. Raksilassa yleisö on palannut lehtereille, mikä tuo varmasti lisävirtaa kotijoukkueelle.

Kotijoukkueen koronatilanne on elänyt viime aikoina vahvasti, mutta se on selviytynyt otteluissa melko kunniakkaasti suhteessa pelaajatilanteeseensa. Kolme ottelua vahvasti repaleisena pelannut oululaisryhmä sai edelliskamppailussaan Lukkoa vastaan esimerkiksi Topi Niemelän sekä Axel Rindellin takaisin puolustukseensa, mikä paransi avauspelaamista valtavasti. On odotettavissa, että oululaiset saavat lisää miehiä koronan kourista takaisin kehiin lauantaille.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Kärpät oli edellisessä keskinäisessä kamppailussa SaiPaa vastaan viime viikonloppuna liikenteessä kokoonpanolla, jossa pelasi peräti seitsemän lainapelaajaa kolmesta eri joukkueesta. Tällä kertaa tilanne on huomattavasti valoisampi, joten ennusmerkkien pitäessä paikkaansa vieraille on tarjolla helteiset oltavat. Isäntä kyykytti vieraissakin lappeenrantalaisia peräti 0–5-murskalukemin – sis ilman puolta vakiopelaajistaan.

SaiPa on jo aloittanut ainakin orastavan tyhjennysmyynnin, mikä viittaisi siihen, että katseita on käännetty jo ensi kauteen. Toisaalta myös koronatilanteen ja rajoituspelleilyn huonontama taloudellinen tilanne on saattanut vaatia Lappeenrannassa näitä toimenpiteitä. Oli miten oli, joukkueen materiaali on kaventunut entisestään ja kymmenen ottelun otannalla joukkue on pystynyt voittamaan ainoastaan kahdesti.

Lauantaille pelivalinnaksi napataan kotivoitto (1X2). Kohteelle saadaan jopa yllättävän kova kerroin Casumolta! Siirry tästä vedonvälittäjälle ja nauti markkinoiden nopeimmista kotiutuksista. Eikä tässä vielä kaikki! Lisäksi saat 100% talletusbonuksen 100 euroon asti reiluilla kierrätysehdoilla varustettuna.

 

10 euroa pelirahaa