ke 28.02. klo 18:30

Kärpät - SaiPa

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Heittopussi vipeltää vailla paineita! Yskähteleekö Kärppien moottori?

SaiPa kirmaa Raksilaan vailla mitään paineita ja samankaltaisessa kamppailussa isännillä oli vaikeuksia viimeksi viikko sitten. Jää nähtäväksi, onko Kärppien jälleen vaikeaa saada koneitaan käyntiin heittopussia vastaan, mutta vierailija ei varmasti anna mitään siimaa. Isännille tämä on ehdoton pakkovoitto, kun se taistelee kotiedusta puolivälieriin.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja nappaa 25€ ilmaisveto.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Kärpillä oli viime viikolla perustavanlaatuisia vaikeuksia 1–0-kotivoitossaan HPK:ta vastaan. Vierailija teki sitkeydellään oululaisten pelaamisesta epämukavaa. SaiPa pystyy taistelemaan, kamppailemaan ja luistelemaan tällä hetkellä melkeinpä HPK:ta laadukkaammin ja viimeksi siihen kompastui Lukko, kun lappeenrantalaiset kairasivat lauantaina 3–2-kotivoiton. Uskoa tekemiseen ei siis tarvitse Ville Hämäläisen miehistön kovin kaukaa ammentaa.

SaiPa

@Liiga_SaiPa
SaiPa - Lukko | Lopputulos | 3-2 VL

🚨1-0 Tammela
❌1-1 Morand
❌1-2 Jandric
🚨2-2 Aho
🚨3-2 Naukkarinen ja Kivenmäki

Torjunnat:
SaiPa, Piiroinen 9+6+7+1=23
Lukko, Lebedeff 5+2+2+0=9

Lopputuloksen tarjoaa: Kämpästä Kodiksi

#SaiPa #Liiga #lappeenranta #SaiPa75

Kaiken järjen mukaan Kärppien pitäisi ottelu voittaa, kuten se varmaan myös tekee. Automaattisesti tämä ei kuitenkaan tarkoita murskajaisia. Kertoimissa ei ole huomioitu, että Kärpät saattaa peluuttaa tiistaina hieman valikoivasti, sillä viikonloppuna on vuorossa kaksi kamppailua HIFK:ta vastaan. Valikoiva peluuttaminen tarkoittanee tässä kohtaa parin rotaatiopelaajan isompaa roolia, totutun tasapainon hakemista ketjukoostumuksissa sekä peliaikojen jakamista mahdollisimman tasaisesti.

Kärpissä valmennusvastuun joulukuun puolivälin tienoilla ottanut Ville Mäntymaa on painottanut erityisesti kevättä kohti, että joukkueessa nimenomaan haetaan tasapainoa myös kentällisten välille, jotta niistä saataisiin mahdollisimman tasalaatuisia. Valmennuksen agendalla ei takuulla ole murskata SaiPaa 8–0-numeroin heittämällä kaikki munat samaan koriin ja ylipeluuttamalla ykkösmiehiä. Oikeastaan täysin päinvastaista on luvassa. Toki numeroiden repeäminen on tällaisessa taisteluparissa mahdollista, mutta järkevin kohde betsien kannalta on tasoitusveto SaiPan kautta (SaiPa +2,5).

Nappaa 25€ ilmaisveto käyttöösi!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voit hyödyntää vapaavalintaisissa pitkävetokohteissa.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.