Liiga ke 13.09. klo 18:30

Kärpät - Sport

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Onko tässä Liigan kovin puolustus? Marjamäen Kärpät hakee uutta nostetta totaalisen mahalaskun jälkeen!

Kesällä floppikauden tuomia haavoja parannellut Kärpät avaa sarjakauden kotiottelulla Vaasan Sportia vastaan. Harjoituskausi on antanut orastavia lupauksia paremmasta, mutta vasta Liigassa nähdään, muuttuvatko seurajohdon ja valmennuksen puheet ja lupaukset tällä kertaa paremmin teoiksi. Avausvastustaja on yksi koko sarjan huonoimpia joukkueita ja sen voi todeta jo ennen kuin pelit ovat edes alkaneet, joten suhteellisen kevyellä startilla pitäisi oululaisten päästä.

*Ota vihjeen lopussa olevilla ohjeilla 25€ ilmaisveto Liigaan.

Sportin taloustilanne on karmea ja joukkueen vaasalaisuusaste – puhumattakaan kotimaisuusasteesta – ovat säälittävällä tasolla. Ruotsin suunnalta on haalittu läjäpäin halpoja arpoja, jotka hyvällä tuurilla menevät sen verran maaliin, että osa saadaan kaupattua tyhjennysmyynneissä tammikuun jälkeen. Tuohon aikaan pitäisi olla selvää, että vaasalaisjoukkue jää pudotuspeleistä rannalle. Kokonaisuudessaan Sportilla on 14 ulkomaalaispelaajaa vahvuudessaan.

Kärppien kokoonpano on jälleen kärkiseurojen tasoa paperilla. Erityisesti kookkaan kahden suunnan kanadalaissentterin Connor Bunnamanin johtama kärkikentällinen on kunnostautunut tekemään tuhojaan harjoitusotteluissa. Koostumuksen laidoilla ovat pelanneet aiemminkin Liigassa kovia tehoja mättänyt yhdysvaltalainen Trevor Mingoia sekä vielä vuoden Oulussa pelaava Ville Koivunen. Ainakin harjoituskauden perusteella Lauri Marjamäki näyttäisi olevan valmis päivittämään pelitapaansa, mikä on varmasti vähimmäisvaatimus alkavalle kaudelle.

Kärpät-puolustus on yksi Liigan parhaista ja sitä vahvistavat alkavalla kaudella HIFK:sta saapunut Victor Berglund, kansainvälisen tason mestaruushai Miika Koivisto sekä Tšekistä skoutattu Martin Jandus. Viime kaudella odotettua heikommin suoriutuneet lupaava Topi Niemelä sekä David Rundblad ovat vaihtaneet maisemaa. Joukkueen kapteenina jatkaa Leijonien puolustaja Atte Ohtamaa ja alakerran täydentävät Joel Olkkonen sekä Tommi Kivistö.

Pelaajamateriaalista homman ei pitäisi Kärppien osalta tälläkään kaudella jäädä kiinni. Avausvastustaja ei ole mittari eikä mikään, mutta kovempia testejä on tiedossa. Todennäköisesti Kärpät nappaa avauskierroksella suvereenin kotivoiton eikä vieraiden jääminen maaleitta olisi lainkaan yllättävää. Pelivalinnaksi otetaan Sport alle 1,5 maalia -kohde.

Nappaa 25€ ilmaisveto Liigaan!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voi hyödyntää esimerkiksi Liigan avausviikon matseissa!

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.