Liiga ke 08.02. klo 18:30

Kärpät - Sport

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Oletko todellinen Uhmapelaaja? Tälle kerroinherkulle Kärppien matsiin et voi sanoa “ei”!

Huippuiskuun tammikuun loppupuolella päässyt Kärpät kohtaa keskiviikkona Sportin kotonaan Raksilassa. Vaikka viiden ottelun voittoputki päättyi viime lauantaina, on joukkue parantanut erityisesti hyökkäyspäässä tekemistään räjähdysmäisesti. Pelaajatilanne on isännillä niin ikään hyvä – tai ainakin sellainen, että se ei ryhmää kaada. Sportin pelaaminen etenkin reissussa on ollut jatkuvaa selviytymistä. Onko taas luvassa murskatappio?

Entisen maalivahdin Risto Dufvan luotsaama Sport on pelannut viime aikoina todella kaksijakoisesti. Tulosta on tullut lähinnä Kuparisaaressa kotikamppailuissa, mutta vieraissa meno on ollut jäistä. Sport on hävinnyt jo seitsemän reissukamppailua putkeen: viimeksi kuokkaan tuli Tapparalta ja sitä ennen esimerkiksi JYPiä, TPS:ää, KalPaa ja Jukureita vastaan. Lähelle realistista tasoaan alkuvuodesta päässyt oululaisjoukkue ei takuulla ole sen helpompi pala purtavaksi.

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Kärpät on parantanut pelaamistaan askel askeleelta ja tammikuun lopussa Lauri Marjamäen suojateilta nähtiin ylivoimaisesti parhaita suorituksia koko kaudella. Kuudessa edellisessä ottelussaan ryhmä on kerännyt 15 pistettä ja se on koko sarjan kuntokärki yhdessä KalPan kanssa. Pisteet ovat tietysti kaiken A ja O, mutta Kärpät on päässyt huipputuloksiin saatuaan maalinteon lukkonsa auki ja se on tärkeää. Edellä mainitulla otannalla joukkue on viimeistellyt keskimäärin reilut 3,8 maalia per ottelu.

Sport on tällä hetkellä Kärpille vain suupala ja Oulussa on näemmä tajuttu, että pelkästään henkseleitä paukutellen tuloksia ei tule. Onnistumiset ovat nostaneet koko joukkueen itseluottamusta, tulosyksikkö on kovassa vedossa ja Leevi Meriläinen maalinsuulla vahvassa iskussa. Ylipäätään kokonaisilme ryhmässä on selvästi kohentunut. Mainio tasoituskerroin (Kärpät -1,5) ja ilmainen veto näköpiirissä! Tästä herkusta ei todellinen Uhmapelaaja kieltäydy. Tuplaa rahasi tsekkaamalla ohjeet alta.

Betsaa UP:n kohdetta ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Tasoitus – Kärpät -1,5), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Tasoitus – Kärpät -1,5” 25€ panoksella ja voit voittaa 49€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.