Liiga la 11.12. klo 17:00

Kärpät - Tappara

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Ei panosteta koko kassaa, mutta melkein! Onko edellisenä päivänä uurastanut Kärpät pala kakkua Tapparalle?

Kärpät pelasi perjantaina hakien pitkästä aikaa vakuuttavan voiton. Nousujohteinen Tappara on kuitenkin saanut huilia torstaista saakka ja tarjoaa isännille varteenotettavan haasteen. Kerroinasettelu on todella tasainen ja isäntä on kerrointen auetessa perjantai-iltana jopa hienoinen altavastaaja. Kausi alkaa olla jo puolivälissään, joten perättäiset pelipäivät tuntuvat jo kovemmissakin joukkueissa. Kärpillä on hyökkäyspäässä miehiä telakalla, joten leveyttä uupuu.

Sportin komeasti lopulta 0–4-lukemin voittanut Kärpät metsästää toista perättäistä voittoa heti lauantaina, mutta vastustaja ei ole helpoimmasta päästä. Erinomaisesti viime aikoina esiintynyt ja pelaamiseensa toisteisuutta sekä itseluottamusta hiljalleen kasvattanut Tappara on saanut huilata keskiviikosta asti, jolloin se voitti kotonaan SaiPan numeroin 4–2.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Uhmapelaajat naulasi Kärppien perjantaisen voiton betseissä, mutta yhtä vakuuttuneita ei missään tapauksessa olla lauantain osalta. Isäntien hyökkäyksestä puuttuvat Ville Leskinen, Tuukka Tieksola sekä Casey Wellman, joten hirmuisesti se ei tuoretta jalkaa saa varusteltua peräkkäiselle pelipäiville. Palautumisaikaa on alle vuorokausi ja vastassa on kovakuntoinen joukkue.

Kymmenen ottelun kuntopuntarilla Kärppien pistekeskiarvo on ollut alle kaksi pistettä ottelua kohden ja se on vasta seitsemännellä sijalla Liigassa kyseisellä otannalla. Tappara puolestaan on kerännyt samalla tilastolla pisteitä keskimäärin tasan kaksi ottelua kohden ja päästänyt omiin ainoastaan karvan yli puolitoista osumaa per peli.

Tappara on oululaisjoukkueelle äärimmäisen kova testi, eikä vähiten kovan rasituksen vuoksi. Pelivalinnaksi otetaan lopullinen vierasvoitto, jolle saadaan kilpailukykyisiä kertoimia. Markkinan paras palautus on ainakin perjantai-iltana tarjolla Unibetilla, joka ampuu Uhmapelaajien kohteelle kertoimen 1,89. Panostuksessa käytetään järkeä – eli ei lyödä koko kassaa kehiin, mutta melkein.