Liiga la 28.01. klo 16:00

Kärpät - Tappara

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tapparalla alle 20 tuntia palautumisaikaa! Kaivaako kahdeksan maalia torstaina mässäillyt Kärpät taas pisteet?

Tappara pelasi vielä perjantaina kivikovassa taistelussa Ilvestä vastaan kotonaan, joten Oulun kamppailu tulee vastaan todella nopeasti. Kirvesrintojen pohkeissa painaa varmasti ja orastavasti nousujohteisessa vireessä oleva isäntä saa etsikkoaikansa. Kärpät haki itseluottamusta torstaina mättämällä peräti kahdeksan maalia SaiPan verkkoon.

Viikon aiemmissa kamppailuissaan Kärpät on kukistanut sarjakärjen Lukon kotonaan maalein 3–2 sekä SaiPan vieraissa murskaaasti 2–8-lukemin. Vaikka torstain vääntö Lappeenrannassa ei tarjonnut ihmeempiä hienouksia, sai Kärpät vihdoin tärkeitä onnistumisia maalipaikkojen suhteen. Lauri Marjamäen miehistöllä on tällä hetkellä näkyvissä valoa tunnelin päässä! Jatkuuko astetta parempi viimeistely lauantaina?

Vierasjoukkueelle palautumisaika eilisen Tampereen paikalliskamppailun jälkeen jää todella lyhyeksi. Pitää huomioida, että ottelu alkaa vielä tuntia tavallista aiemmin – siis jo neljältä. Ilves nappasi kolmannen kiinnityksensä Tampereen herruuteen runkosarjan osalta, kun se kaatoi kirvesrinnat viihdyttävässä kamppailussa 3–4-numeroin. Kärppien lepoetu on merkittävä eikä Tappara voi mitenkään olla terävimmillään heti lauantaina.

Oulun Kärpät

@OulunKarpatFi
Kärppäotteluiden dynaamisimmat hetket tarjoaa BOLT! 🛠

Eilen Lappeenrannassa pyöri Ville Koivunen Show! 🎩💛🖤

#Kärpät #Liiga

Vakuuttavista voitoista huolimatta viikko on toki vaatinut veronsa myös oululaisilta, sillä tiistain Lukko-kamppailussa loukkaantuivat sekä kapteeni Atte Ohtamaa että Julius Junttila. Aiemmin sairatuvalla olivat jo Petter Emanuelsson sekä maalivahti Joel Blomqvist. Ikävistä kolhuistaan huolimatta Kärpät on saanut hyvän hengen päälle ja pystynyt vihdoin ulosmittaamaan onnistumisia myös hyökkäyspään tekopaikoistaan.

Poissaoloista huolimatta isäntä saa jalkeille vahvan ja erityisesti Tapparaa tuoreemman miehistön. On jopa hienoinen yllätys, että Kärppien voitolle (1X2) saadan näin laadukas kerroin. Lepoedulle on pakko antaa reilusti painoarvoa ja kirvesrinnat joutunee tyhjin käsin kotimatkalle.

Betsaa UP:n kohdetta ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (1X2 – Kärpät), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1X2 – Kärpät” 25€ panoksella ja voit voittaa 56€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.