la 30.12. klo 16:00

Kärpät - Tappara

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Onko Tappara terästä Raksilassa? Suurissa vaikeuksissa olevan Kärppien NHL-sika possuili itsensä pitkälle tauolle!

Kärpät on onnistunut voittamaan pari edellistä otteluaan ja saanut pitkästä aikaa maalihanojaan auki. Vastapainona on myös omissa kolissut totuttua tiheämmällä tahdilla ja Tappara on kärkijoukkue, joka käyttää tekopaikkansa todella tehokkaasti. Isännillä on ollut todella suuria vaikeuksia nimenomaan kovimpia miehistöjä vastaan ja pääosan paremmista tuloksistaan sekä laadukkaammista esityksistään se on saanut selvästi heikompia joukkueita vastaan.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja nappaa 25€ ilmaisveto ilman kierrätystä.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Oulussa joulukuu oli todella synkkä. Kärpät pelasi pääosin vierasotteluita, mutta saalisti vaivaiset kolme voittoa yhdeksässä ottelussaan. Tappioiden kierre alkoi jo marraskuun viimeisessä matsissa, kun joukkue kohtasi edellisen kerran vuoden viimeisen vastustajansa Tapparan. Kirvesrinnoilla on ollut aihetta juhlaan molemmissa aiemmissa keskinäisissä Kärppiä vastaan, kun se on napannut kahdesti suvereenin 4–1-voiton – sekä vieraissa että kotona.

Takavuosien NHL-jyrä Nick Ritchie possuili itsensä kahdeksan ottelun pelikieltoon hakattuaan maassa maannutta ja puolustuskyvytöntä TPS:n Markus Nurmea useitakertoja pään ja niskan alueelle. Ritchien lisäksi oululaisten kokoonpanosta lienevät sivussa loukkaantuneet Joel Olkkonen, Joose Antonen ja Kasper Björkqvist sekä Nuorten Leijonien matkassa olevat Niklas Kokko ja Emil Pieniniemi.

Ville Mäntymaa on tuonut todella vähän uutta Kärppien pelaamiseen sen jälkeen, kun Lauri Marjamäki sai lähteä. Ketjumuutoksia on tosin valmentajavaihdoksen jälkeen kokeiltu ja esimerkiksi Connor Bunnaman on osoittanut heräämisen merkkejä. Tämä on kuitenkin laiha lohtu, kun esimerkiksi kenttätasapaino, avauspelaaminen ja kiekoton puolustaminen vaikuttavat vain heikentyneen entisestään.

Sarjan jaetussa kärjessä oleva Tappara on yllättäen hävinnyt pari edellistä otteluaan, mutta se pääsee nopeasti paineen alta pois ja tekee huomattavasti vähemmän virheitä Oululaisiin verrattuna. Rikard Grönborgin miehistö on tehokas, taitava ja hyvin organisoitu huippujoukkue, jollaisia vastaan Kärpät on tällä kaudella ollut aina vaikeuksissa. Näitä vaikeuksia on nähty esimerkiksi kahdessa edellisessä keskinäisessä kohtaamisessa, joista molemmat oululaisjoukkue on hävinnyt.

Vieraiden ainoat varmat poissaolijat ovat niin ikään Nuorten Leijonien matkassa olevat Kasper Kulonummi sekä Oiva Keskinen. Viime aikoina kokoonpanosta ovat puuttuneet myös Otto Somppi ja Veli-Matti Savinainen, eikä kaksikon tämänhetkisestä statuksesta ole tarkempaa tietoa. Joka tapauksessa Tappara on tällä hetkellä ylivoimainen este epävarmalle Kärpät-joukkueelle ja lapulle isketään vieraiden voittoa (1X2 – Tappara).

Nappaa 25€ ilmaisveto Liigaan!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voi hyödyntää esimerkiksi Liiga-matseissa!

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.