Liiga ke 20.09. klo 18:30

Kärpät - TPS

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Pitkä päätyyn ja perään! Kärpät haluaa enemmän kaksinkamppailuita, mutta ei voita niitä

Kärppien alku kauteen on ollut heikko. Joukkue on esittänyt kahdessa ottelussa yhden kelvollista muistuttaneen erän, hyökkäyspäässä on ollut kuivahkoa ja pelaaminen konemaista puurtamista. Kovista uudistuspuheista huolimatta pelitapa on edelleen todella marjamäkeläistä lätkää niin hyvässä kuin pahassa. Raksilaan saapuu keskiviikkoillaksi kovan luokan vastustaja TPS, joka napsi voiton jokaisessa ottelussaan avausviikolla.

*Katso ohjeet vihjeen lopusta ja nappaa 25€ ilmaisveto.

On helppo sanoa, että turkulaisten pelaamisessa on nähty alkukaudesta enemmän tuoreutta kuin Kärpillä. Uusi valmentaja Tommi Miettinen on saanut kädenjälkensä näkyviin heti kättelyssä ja tulosta on syntynyt – sarjan avausviikolla 11 maalia kolmessa ottelussa. Näyttää siltä, että pelillinen toisteisuus ja luovuus eivät sulje toisiaan pois vaan kulkevat hyvin käsi kädessä.

Kärppien suunnalta keväällä ja kesällä kuullut puheet eivät näkyneet kaukalossa vielä parissa ensimmäisessä matsissa. Muutokset pelaamisessa ovat lähinnä nyansseja eli Lauri Marjamäki ei ole tehnyt pelillistä U-käännöstä. Pikemmin puhutaan paluusta vanhaan, sillä jo avausottelut riittivät kertomaan oululaisten haistelevan nyt jonkinasteista replikaa valmentajansa Jokerit-uran keskivaiheilta. Trap on vähemmän käytössä ja paineistus hieman eri näköistä, mutta merkittävää kiekkokontrollia ja hyökkäysalueaikaa tavoitellaan. Päätykiekkoja heitellään keskialueelta käsittämätön määrä, mutta pelivälineen kanssa hyökkäysalueelle mennään tai päästään harvoin. Hyökkäyspään kaksinkamppailujen voittoprosentti suhteessa pitkä päätyyn ja perään -pelaamisen määrään on ollut heikko.

TPS puolestaan on vakuuttanut kaksinkamppailuissa ja nimenomaan taistelupelaamisessa. Ikään kuin joukkue olisi rakennettu niitä varten. Kärppien luulisi pyrkineen samaan, jos ideana on nimenomaan lisätä hyökkäyspään kaksinkamppailujen määrää ja voittaa niitä. Toistaiseksi joukkueista valmiimpi on turkulaisryhmä eikä siitä ole kahta sanaa. Erikoistilanteissa vierailija oli niin ikään avausviikolla vahva – ylivoimaosumia syntyi kolme ja vastustajat sortuivat myös melko paljon jäähyilyyn Miettisen miehistöä vastaan.

Jatkuuko Kärppien kyntäminen? Helpottaako maalinteon tuska? Jos pelaaminen on samanlaista puurtamista, ei hengitystä kannata pidätellä. TPS:lle jaetaan lahjanomainen lopullisen voiton kerroin, johon ei kannata olla tarttumatta.

Nappaa 25€ ilmaisveto!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voi hyödyntää esimerkiksi tämän viikon Liiga-matseissa!

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.