la 27.01. klo 17:00

Kärpät - TPS

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Pilaako TPS mestarien juhlaillan Raksilassa? Murskajaisia suuntaan tai toiseen turha odottaa!

Kärpät on pelannut tällä viikolla vasta yhden ottelun, mutta joukkue on tällä hetkellä liikenteessä melko ohuella puolustajakalustolla. Vierailija saapuu Ouluun kolmen ottelun pisteputkessa, jonka aikana se on ottanut vakuuttavat voitot esimerkiksi Lukkoa ja HIFK:ta vastaan kotikaukalossaan. Vieraissa TPS ei ole pystynyt läheskään yhtä laadukkaisiin suorituksiin kuin Turussa, mutta oululaisille se on ollut haastava vastustaja. Lauantain ottelussa juhlistetaan 20 vuotta sitten mestaruutta nimenomaan TPS:n kustannuksella tuulettanutta Kärpät-joukkuetta.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja lunasta kierrätysvapaana ilmaisvetoja jopa 50€ edestä.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Isäntä on neljän ottelun voittoputkessa, mutta kolme viimeisintä matsia ovat pitäneet sisällään kaksi HPK-koitosta ja kamppailun SaiPaa vastaan. Vierasreissu vaati Kärppien näkökulmasta veronsa, sillä sekä ykkössentteri Joonas Kemppainen että puolustajat Atte Ohtamaa ja Emil Pieniniemi putosivat sairastuvalle. On hieman epäselvää, pelaako kukaan edellä mainituista lauantaina, mutta Kärpät on lainannut RoKista puolustaja Paavo Tynin paikkaamaan alakerran loukkaantumisia. Noel Gunler, Joose Antonen sekä puolustaja Joel Olkkonen olivat jo ennestään telakalla.

Oulun Kärpät

@OulunKarpatFi
Näe vuoden 2️⃣0️⃣0️⃣4️⃣ ✨𝗠𝗘𝗦𝗧𝗔𝗥𝗜𝗧✨ vielä kerran Raksilassa!

Liput: Ticketmaster.fi

#Kärpät #Liiga

TPS kärsii niin ikään loukkaantumisista, mutta tilanne on hieman parantunut viime aikoina. Pitkäaikaisloukkaantunut Lauri Korpikoski, Aarne Intonen, Vili Munkki sekä Topias Haapanen ovat sivussa ja torstaina HIFK:ta vastaan myös Jasper Lindsten puuttui askista. Alakertaan joukkue hankki aivan hiljattain Otto Salinin HIFK:sta myös ensi kauden kattavalla sopimuksella. Roni Sevänen puuttuu loukkaantumisen vuoksi puolustuksesta ja myös maalivahti Filip Lindberg on loukkaantuneena.

Keskinäiset kamppailut ovat olleet tällä kaudella tasaisia ”maalin pelejä”, joista TPS voitti kaksi ensimmäistä pitkän kaavan kautta. Viimeisin eli joulukuun lopussa Turussa pelattu kamppailu puolestaan meni Kärppien nimiin. Tällä hetkellä kaikki pisteet ovat äärimmäisen tärkeitä molemmille joukkueille ja todennäköisesti erittäin tasaväkinen vääntö on jälleen tiedossa. Poissaolot sekoittavat pakkaa ja voittajan ennustaminen on haastavaa. Lapulle laitetaan tasapeli (1X2).

Jopa 50€ ilmaisveto – ei kierrätystä!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50€ ilmaisvedon (5 x 10€) ilman kierrätysvaatimuksia, pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Betsaa UP:n kanssa ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto näin:

1. Siirry TÄSTÄ ComeOnille.
2. Talleta 10 – 50 € ja avaat samalla pelitilin.
3. Pelaa 10-50€ panoksella tasapeli (1X2) kertoimella 4,15.
4. Kun veto on ratkennut, saat panostasi vastaavan ilmaisvedon (1–5 x 10€) ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.