Liiga la 17.11. klo 17:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Liiga: Kärpät – TPS | Kärkikamppailu Raksilassa – Kärppien pelaaminen ylivoimaista

Liigassa pelataan lauantaina kuuma kärkikamppailu, kun Turun palloseura vierailee Oulun Raksilassa. Kärpät on tällä hetkellä melkein kaikilla mahdollisilla tilastoilla ykkönen.
Erikoistilannepelaaminen on molemmilla loistotasolla
Kärpät on pelannut sarjassa loistokkaasti niin viidellä viittä vastaan kuin myös erikoistilanteissa. Tasakentällisin oululaiset ovat sarjan paras joukkue, kuten myös alivoimalla. Ylivoimalla joukkue mahtuu niin ikään sarjan kärkipäähän. TPS:lla erikoistilanteet ovat niin ikään sarjan kärkiosastoa.
Kärppien pelivire on rautainen
Oululaisjoukkue ei liikaa ole mestaruuskrapuloissaan esiintynyt, sillä se on hävinnyt edellisiin 16 otteluunsa ainoastaan kertaalleen. Erityisesti kotijäällään kärppäryhmää on ollut vierailijoiden vaikeaa pysäyttää.
Joukkueen pelitapa on edelleen ainutlaatuinen Liigassa, vaikka muut joukkueet pyrkivätkin sitä osin mukailemaan. Syy minkä takia Kärppien harjoittama vauhtikiekko ei monelta muulta joukkueelta samoilla lainalaisuuksilla onnistu, on taitotason puuttuminen. Kärpillä on pelitapansa toteuttamiseksi sopivasti nopeutta ja riittävästi taitoa. Tällä hetkellä joukkueen ja pelaajien itseluottamus on niin ikään rautaisella tasolla.

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

Oululaiset ovat tehneet Liigassa eniten maaleja ja päästäneet vähiten. Tällä hetkellä lukemat ovat 66 tehtyä ja 25 päästettyä osumaa. Otteluita joukkueella on pelattuna 21 ja pisteitä uskomattomat 51.
Edellisessä kotiottelussaan maaottelutauon jälkeen kaatui Jukurit 4–0-numeroin. Oululaisjoukkueen kokoonpanossa nähdään loukkaantumisestaan toipunut Mika Pyörälä, joka ottaa oman paikkansa joukkueen kakkosketjussa Rasmus Kuparin ja Aleksi Heponiemen rinnalla. Kärppien tuore hankinta Oskar Osala ei vielä lauantaina pelaamaan pääse.
Joukkueet kohtasivat kertaalleen aivan alkukaudesta Turussa – Kärpät kaivoi pisteet mukaansa voittolaukauskilpailun kautta.
TPS:n trendi on hieman laskeva
Turun palloseura on viiden ottelun kuntopuntarilla mitattuna vasta kuudennella sijalla. Kerättyjä pisteitä näihin sillä on ainoastaan 8. TPS on orastavassa kolmen ottelun tappioputkessa, eikä sen katkaiseminen Oulussa ole helppoa.
Edellisillä kierroksilla takkiin on tullut KalPalta, Sportilta sekä Lukolta – kaksi ensimmäistä ovat ratkenneet varsinaisen ajan jälkeen.
Otteluun lyödään kupongille kaksi vahvaa vetoa ja uskotaan, että Kärpät jatkaa TPS:n tuskaa. Ensimmäinen vetovalinta on kotijoukkueen voitto tasoituksella ja toinen valinta on kotijoukkueen toisen erän voitto – Kärpät on ollut niissä vahva.