Käsipallon EM 2022 to 13.01. klo 21:30

Unkari - Hollanti

Kisaisännät pistävät Hollannin solmuun!

Käsipallon EM-kisat alkavat tänään Unkarissa ja Slovakiassa. Kyseessä on ison kokoluokan tapahtuma, sillä mukana on 24 joukkuetta, ja pelaajia on reissussa n. 700. Tällaisina aikoina tietysti koronakin nousee esiin, ja joukkueissa on raportoitu ongelmia kulkutautien kanssa. Toivotaan, että kisojen läpivienti onnistuu kuitenkin ilman suurempia vastoinkäymisiä.

Unkari pelaa kotiottelunsa Budapestissa 20 000 fanaattisen kannattajan edessä Euroopan suurimmalla käsipalloareenalla, MVM Domella. Unkarin kotikannatuksen leveli tuli jotakuinkin selväksi viime kesänä jalkapallon EM-kisoissa, eikä parinkymmentä tuhatta maanikkoa sisätiloissa tule olemaan ainakaan yhtään pienempi pelote vierasjoukkueille.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Unkari ei ole noussut vielä aivan maanosan terävimmälle huipulle, mutta joukkueessa on kokemusta ja lahjakkuutta yllin kyllin. Viime aikojen kansainvälisissä turnauksissa Unkari on ollut nousujohteinen, ja joidenkin asiantuntijoiden mielestä aika on nyt kypsä lopulliselle läpimurrolle. Unkarilaisia pelaajia on hyvissä seurajoukkueissa ympäri maanosaa, joten kovat pelit ovat tulleet tutuksi myös seuratasolla.

Hollanti ei ole Unkarin veroinen yhdistelmä, vaikka sillä pari todella pätevää pelimiestä onkin. Hollantilaiset joutuvat avausmatsissa Unkarin nopean pelin mankeliin, eikä kotiyleisön vankkumaton ja äänekäs tuki tule helpottamaan urakkaa sitten yhtään.

Avausottelussa voi olla tunteen paloa enemmänkin, eikä jättisuosikkina matsiin lähtevän Unkarin isompikaan voitto varsinaisesti järkyttäisi. Kilpailukykyisen kertoimen tälle tarjoaa Pinnacle, joka on jo vuosia ollut käsipallon kaltaisten lajien tarjonnassa ohittamaton.

10 euroa pelirahaa