Käsipallon EM 2022 su 16.01. klo 19:00

Portugali - Unkari

Korjaavatko kisaisännät kurssinsa?

Unkarin avausmatsi oli kotikannattajille kammottava pettymys – yhtenäisempi Hollanti vei yllättäen ottelun nimiinsä, ja Portugalia varten Unkarilla on jo tosi kyseessä. Kotiyleisön tuki on Budapestissä todella lujaa, mutta tiukassa paikassa se voi kääntyä jo itseään vastaan. Hulppeat puitteet ja hullu kotiyleisö ovat kuitenkin lähtökohtaisesti kotietua lisäävä voimavara.

 

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Portugalin pojat taistelivat miehekkäästi Islantia vastaan, mutta materiaalietu oli liikaa, ja geysir-miehet olivat jatkuvasti askeleen edellä. Lusitaanit eivät kuitenkaan ole mikään aivan toivoton nippu, vaikka EM-kisoissa tarjolla onkin lähinnä statistin roolia. Haavoitettua Unkaria vastaan on lähdettävä tulisesti liikkeelle.

Molemmilla joukkueilla on hyvälaatuinen hyökkäys, mutta puolustus on suurempi kysymysmerkki – sekä Unkarilla että Portugalilla oli vaikeuksia puolustuspelinsä kanssa avausmatsissa.

Unkari yrittää varmasti peitota Portugalin nopealla pelillä, ja pelissä riittää todennäköisesti vauhtia. Tämä voi heijastua maalilukuihin. Kaksi edellistä tipsiä ovat olleet voitollisia overeita, ja samalla linjalla jatketaan tänäänkin. Tarjottu linja on sen verran antelias, että tähän voi tarttua hyvällä mielellä.

10 euroa pelirahaa