Käsipallon EM 2022 pe 21.01. klo 19:00

Puola - Ruotsi

Puola liian kovassa paikassa!

Käsipallon jatkolohkot viskottiin käyntiin eilen, ja ensimmäisistä otteluista pystyi jo vetämään joitakin johtopäätöksiä. Päivän tipsimatsiin liittyvät johtopäätökset ovat seuraavat: Puola taitaa olla liian kovassa seurassa ja Ruotsi alkaa heikon alkulohkon jälkeen vertyä.

Eilen Puola hävisi norjalle peräti 42-31, ja saa kantaa nyt kyseenalaista ennätystä: millekään joukkueelle ei ole tehty yhtä paljon maaleja yksittäisessä käsipallon EM-ottelussa. Puola sai ylöspäin asioita aikaa vahvaa Norjaa vastaan etenkin ottelun jo ratkettua, mutta alakerta ei pitänyt ajoittain sitten yhtään. Kun tähän lisätään selkeä alkusarjatappio koronan kiusaamalle Saksalle, näyttäisi siltä että eväät ovat loppumassa.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

 

Ruotsin turnaus on ollut hieman kaksijakoinen, ja jatkolohkoonkin tuotiin tappio-ottelu mukaan. Niinpä venäläisiä vastaan motivaatio oli kunnossa, ja ruotsalaiset hyvällä jalalla liikkeellä, ja näyttivät mihin pystyvät. Selkeä kuuden maalin voitto lupaa hyvää jatkoa ajatellen, mutta välieriin mennäkseen Ruotsi ei saa enää pudotella pisteitä.

Puola vaikuttaa tällä hetkellä kevyeltä vastukselta, ja otetaan Ruotsia miinushändärillä. Toivotaan, että hyvin menneet kisat saavat tällä betsillä jatkoa – veto otetaan 22betiltä, jota voi suositella betsi-portfolioon hyvällä mielellä.

10 euroa pelirahaa