Käsipallon EM 2022 la 22.01. klo 16:30

Montenegro - Hollanti

Kertoimet päin honkia!

Montenegro ja Hollanti ovat molemmat pelanneet pirteästi käsipallon EM-kisoissa, ja joukkueet voidaankin lukea positiivisiksi yllättäjiksi. Jatkopeleihin tarvitaan venymistä, mutta ehkäpä jompikumpi joukkueista voisi hyvän hetken tullen yltää sijoituspeleihin top 6 -sijoista. Mitalipelit ovat kaikella todennäköisyydellä vielä tällä kertaa kaukainen haave.

Montenegro voitti solidilla esityksellä jatkopelien aluksi Kroatian, joten sillä on rasitteenaan vain alkusarjassa kärsitty tappio Tanskalle. Hollantia vastaan yritetään jatkaa positiivista kierrettä – joukkue tuntuu keränneen tsemppiä tähänastisesta menestyksestä. Perusluokka – tai sen puute – voi jossain vaiheessa tulla vastaan, mutta tässä matsissa menestys on toki mahdollinen.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

 

Hollanti ei nimittäin ole mikään maankaataja, vaikka on yllätellyt ja aiheutti kisojen aluksi myös Uhmapelaajille pikkujärkytyksen. Sen jälkeen betsit ovat sujuneet mainiosti, mutta Hollanti törmäsi jatkolohkon aluksi Ranskaan. Kymmenen pisteen ero näytti, mikä ero puukenkämiehillä on maanosan terävimpään kärkeen. Montenegro ei tietenkään ole Ranskan tasoinen vastus.

Kertoimet ovat aivan liiaksi Montenegroa suosivia, joten Hollannille otetaan altavastaajaveto – meidän konttorissa joukkueet nähdään tasaisempina kuin markkinoilla. Kolmen maalin tappiollakin lunastetaan – veto 22betiltä, mikä on hyvä buukkeri asiallisella avajaistarjouksella.

10 euroa pelirahaa