Käsipallon EM 2022 su 23.01. klo 19:00

Saksa - Ruotsi

Ruotsin suosikkiasemaa liioiteltu!

Käsipallon jatkosarjassa Ruotsi on ilmiselvä suosikki Saksaa vastaan, mutta suosikkiaseman jykevyydestä voikin olla sitten montaa mieltä. Varianssi on ollut tähän asti kisoissa Uhmapelaajien puolella, mutta silti näissä hommissa on muistettava nöyryys – tämän ottelun linjat herättävät silti kysymyksiä.

Edellisessä ottelussa Ruotsi toi rahaa tilille voittamalla Puolan peräti kymmenellä pisteellä. Heikko Puola ei ole kuitenkaan kovinkaan pätevä mittari Ruotsin tasolle. Koko turnauksen mittakaavassa Ruotsi ei ole ollut koko aikaa pelin päällä, vaan on pelannut myös pari heikompaa ottelua. Tässä vaiheessa lipsahduksiin ei ole enää varaa, jos mitalipeleihin tekee mieli.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Saksa on taistellut koko kisojen ajan koronan ja loukkaantumisten kanssa. Tähän peilaten joukkue on ollut kentällä yllättävän hyvä. Norjaa vastaan saksalaiset uhittelivat aikansa, mutta lopulta vastus oli yhtenäisempi ja jyräsi vastustamattomasti voittoon. Jos Saksassa tunnettaisiin sisupuukot, tämä joukkue ansaitsisi sellaisen.

 

Kuten sanottu, Ruotsi on ottelussa suosikki. Ruotsille asetettu händäri tuntuu kyllä hurjalta, sillä näin isoa tasoeroa joukkueiden välille on vaikeaa nähdä. Pistetään Saksaa lapulle 365:lta, joka on bookkereiden Graalin malja. Tämä luukku tarjoaa kertoimia kaikkeen muuhun paitsi kukkotappeluihin.

10 euroa pelirahaa