Käsipallon EM 2022 ke 26.01. klo 16:30

Montenegro - Islanti

Iltapäivällä ei jarrutella!

Montenegron taival käsipallon EM-kisoissa lähenee loppuaan – joukkue selvisi välisarjaan, mutta odotetusti kyyti on ollut siellä liian kylmää. Joukkue on kuitenkin viihdyttävää katsottavaa, ja sen matseissa harvoin tulee tylsiä hetkiä. Islanti yrittää vielä vimmalla kurottaa viikonlopun jatkopeleihin, ja on tässä matsissa itseoikeutettu suosikki.

Montenegron edellinen ottelu Ranskaa vastaan oli sinällään tuhoon tuomittu, että joukkueiden tasoero oli selvä jo etukäteen, eikä Ranska pettänyt ottelussa vaan nakutteli turvallisen yhdeksän maalin voiton. Montenegro on kunnostautunut kisoissa kuitenkin maalinteossa – vastustajan maalin jälkeen joukkue käy päälle kuin ajokoira, ja nopeilla vastahyökkäyksillä saadaan myös tulosta aikaan. Puolustus ei ole kuitenkaan kovinkaan pitävää sorttia.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Islannin tähtäimessä ovat siis jatkopelit. Sen sijoitus lohkossa tulee myös riippumaan Tanskan ja Ranskan iltapelistä. Voittoisaa ja loistavaa Ranska-peliä seurasi vaisumpi ottelu, jossa Kroatia peittosi kuumien lähteiden miehet maalilla. Montenegroa vastaan tullaan varmasti kiukulla sisään, sillä nyt tilanne on tulos tai ulos.

 

Tähän otteluun vedetään ilman muuta overia, sillä raja on yllättävän matala ottelun odotettuun tempoon nähden. Casumo on kiva kioski, joka tarjoaa monenlaista lystiä – tsekkaa, jos Casumo ei ole vielä tuttu!

10 euroa pelirahaa