Käsipallon EM 2022 ke 26.01. klo 21:30

Tanska - Ranska

Motivaatioetu Ranskalla!

Illan käsipallokoitos on kivikova taistelu Tanskan ja Ranskan välillä. Tanskalla ei ole tässä vaiheessa verenmaku suussa, sillä juutit ovat jo lunastaneet taivaspaikkansa finaalipeleissä. Ranska tarvitsisi vielä tulosta, ellei iltapäivän matseissa tapahdu jotain odottamatonta.

Tanska on kulkenut ennakkosuosikin ottein kisoissa voitosta voittoon. Viime ottelu Hollantia vastaan oli vahva näyte tanskalaisten jytinäkunnosta – tosin Hollanti ei pelannut vahvaa Tanskaa vastaan läheskään turnauksen parasta otteluaan. Maaliero oli täysin ansaittu, ja tanskalaisten tuhovoima voi kantaa perille asti. Valmentaja Nicolaj Jacobsen vakuutti, että Tanska haluaa voittaa myös tämän ottelun, mutta mitään takeita ei kaasupedaalin pitämiselle pohjassa ole.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

 

Ranska tulee otteluun sen sijaan aivan takuulla pellit auki. Ranskalaisilla on turnauksessa yksi huono matsi Islantia vastaan, mutta muuten joukkue tuntuu olevan kohtuuiskussa. Viime aikoina joukkueiden väliset matsit ovat olleet voittopuolisesti kiinni päivän kunnosta, ja niin voi olla tänäänkin.

Motivaatiobetsillä lähdetään tähän siis liikkeelle. Ranska antaa hyvän pohjan Fansbetin tarjoustriplalle – tästä mukaan ja kassa kasvuun!


Näin saat tästä tipsistä maxit irti Fansbetillä

Fansbet tarjoaa Uhmapelaajille kaksi ylimääräistä ilmaisvetoa kun teet yhden 20€ betsin. Saat siis yhdellä 20€ depolla lyödä yhteensä kolme 20€ vetoa!

Kamppiksen vedoissa on triplapakko, mutta ei anneta sen haitata.

Toimi näin:

1. Avaa tili Fansbetille ja depoa 20€
2. Lyö tripla (kolmen kohteen veto), jossa on Ranska kertoimella 2,50 ja valitse lisäksi kaksi haluamaasi kohdetta minimikertoimella 1,40 (kannattaa valita apukohteiksi mahdollisimman pienet kertoimet)
3. Kun ensimmäinen veto on ratkennut saat ilmaisen 20€ vedon samoilla ehdoilla. Tsekkaa Uhmapelaajien sivuilta hyvä vihje ja lisää jälleen lappuusi vihjeen lisäksi kaksi min 1,40 -kertoimista kohdetta
4. Kun toinen veto on ratkennut saat toisen 20€ ilmaisvedon. Toista kohta 3.

Näin saat yhdellä 20€ depolla lyödä kolme Uhmapelaajien edukasta vetoa. Mikä parasta mitään kierrätysvaatimuksia ei ole, joten voitot saat puhtaana käteen.

Huom! Toimii vaan mobiilissa, joten kännytkät käteen ja betsaamaan!

Siirry Fansbetille tästä >>>


10 euroa pelirahaa