pe 30.12. klo 18:30

Kataja - Lahti Basketball

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Heittopussi sai sateentekijän – jatkuuko triplatupla-show Joensuussa?

Koripallossa vedetään perjantaina tämän kalenterivuoden viimeiset matsit, ja nostoon kelpaa alkuviikon lailla Lahti Basketball, joka katkaisi KTP:tä vastaan kymmenen ottelun tappioputkensa. Katajan alkukausi on ollut todella vakuuttava, mutta nyt sillä on alla kaksi tappiota. Nälkää siis varmasti riittää, mutta kuinka paha vastus oikeasti on sateentekijänsä takaisin saanut Lahti?

Petri Virtaselle jäi Vilpas -matsista kotiläksyjä, sillä salolaiset pääsivät tykittämään Katajaa vastaan lähes sata pistettä, ja joukkueen kehuttu puolustus ansaitsi tällä kertaa tukkapöllyä. Pistemenetyksiin ei ole enää varaa, sillä sarjataulukossa niskaan hönkii useampikin joukkue. Joensuussa Kataja on ollut kinkkinen vastus kelle tahansa, ja viimeksi sen sai huomata KTP.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Chris Clarken paluuseen asetettiin suuria odotuksia, eivätkä Lahden kannattajat joutuneet pettymään: jenkki latasi taululle välittömästi triplatuplan (10/14/11), ja KTP kaatui komeasti. Clarke sai myös muuhun joukkueeseen eloa, ja nyt joukkueen näkymät ovat ratkaisevasti paremmat – aikaisemmin kun ei edes valmentajanvaihto tuntunut auttavan kinkkiseen tilanteeseen.

Lahti Basketball

@lahtibasketball
Mr. Tripla-tupla 🔥

Chris Clarke on tehtaillut viimeiset neljä tripla-tuplaa @Korisliiga ssa.

Kaikkien aikojen listalla hän jakaa 2.sijan.

Listalla ensimmäisenä on legendaarinen Damon Williams, joka urallaan onnistui tekemään 8 tripla-tuplaa.

#korisliiga
#lahtibasketball

Kataja on ottelussa asetettu jättisuosikiksi, ja selkeä suosikki se toki onkin. Kuitenkin markkinoiden lineä on pakko hieman haastaa, sillä vapauttavan voiton ja kovan vahvistuksen saanut joukkue kärsii tällä hetkellä aliarvostuksesta. Siispä Lahdelle anteliasta händäriä uuniin, ja katseet perjantaina Joen suuhun!

Näin teet tällä vedolla 46€ voittoa!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Lahti Basketballin händärille, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TĂ„STĂ„.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto Lahti +12 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 46,25€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.