Korisliiga to 27.01. klo 18:30

Kataja - Seagulls

Seagulls hakee pisteet laulumailta!

Torstain ainoassa Korisliigan ottelussa sarjakymppi Joensuun Kataja saa vieraita Helsingistä, kun sarjassa kakkosena oleva Seagulls tekee vierailun laulumaille. Vaisuhkon kauden pelannut Kataja saa tehdä hiki päässä töitä, että selvittäisi tiensä pudotuspeleihin – tarjokkaita on luonnollisesti enemmän kuin paikkoja. Seagulls on maan parhaita joukkueita ja selkeästi pudotuspelikamaa.

Kataja otti alkuviikosta voiton Kobrista, muttei nyt ihan erityisesti vakuuttanut. Niko Mattilan poissaolo näkyy, ja Jamar Wilsoniakin odotetaan kipeästi kokoonpanoon (tällä hetkellä GTD 25%). Tiistain voitto meneekin ennemmin Kobrien luokattoman heittopelin piikkiin – lapualaiset eivät saaneet varsinkaan kolmosia juuri ollenkaan sisään. Toki voitto saattaa avata Katajan lukkoja, mutta tällä hetkellä pisteitä olisi aivan pakko saada.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISĂ„Ă„

 

Seagulls on yhdistelmistä laadukkaampi. Voisi hieman oikoen sanoa, että käytännössä jokaiselle pelipaikalle löytyy vastustajaa parempi pelaaja. Lisäksi Katajan hidas pelityyli sopii Gullseille – helsinkiläiset ovat olleet vaikeuksissa pikemminkin nopeita joukkueita vastaan. Seagullsilla pitäisi olla ottelussa optimaalinen kokoonpano.

Kertoimet ovat kovasti vieraille kallellaan, ja niin pitääkin. Seagulls kelpaa jonkunlaisella händärilläkin peleihin ihan mukavasti. Veto 10Betille, josta tämäkin matsi luonnollisesti löytyy – kyseessä on betsaajan aarreaitta.

10 euroa pelirahaa