Korisliiga la 29.10. klo 17:00

Kataja - Seagulls

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Paha paikka! Seagullsin lento sakkaa ja Joensuuhun on pitkä matka!

Lauantain ainoa Korisliigan matsi pelataan Joensuussa, jonne Seagulls tekee pitkän retken Katajan vieraaksi. Katajan alkukausi on sujunut jokseenkin odotusten mukaan, mutta Seagulls on kipuillut ensimmäisten pelien aikana selvästi, ja joukkueessa alkaa varmaankin olla sellainen tunne, että tarttis tehdä jotain. Tiistainen tappio Salon Vilppaalle laittoi jo varmasti hälytyskellot soimaan.

Katajalla oli voiton avaimet myös vieraspelissä Korihaita vastaan. Laulumaiden miehet olivat pitkään johdossa – ja voitossa – kiinni, mutta huonosti putoavat heitot, pienet mutta ikävät virheet ja ehkäpä jopa puuttuva itseluottamus toivat isännät rinnalle ja lopussa ohi. Takamies Tuomas Hirvonen on ollut yksi alkukauden hahmoja, mutta tällä hetkellä mies joutuu ottamaan jopa liikaa vastuuta.

30€ TARJOLLA ESPANJAN VOITOSTA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Espanja iskee tänään Japanin kimppuun.

Kerroin oli 1,40 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ESPANJALLE

Kataja Basket

@KatajaBasket
𝐈𝐭’𝐬 𝐆𝐚𝐥𝐢𝐧’𝐬 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝 𝐚𝐧𝐝 𝐰𝐞’𝐫𝐞 𝐣𝐮𝐬𝐭 𝐥𝐢𝐯𝐢𝐧𝐠 𝐢𝐧 𝐢𝐭 😤🧨💪🏾🌎| Kun Galin donkkaa, yleisö nauttii!

Tätä lisää lauantaina Motonet Areenalla. Liput biosta.

#KatajaCommunity | #KatajaBasket | #Korisliiga

Jos ennen Vilpas -peliä tipsissä mainittiin, että Seagullsilla on itsetutkiskelun paikka, tuli Salosta Jussi Laaksolle vielä lisää analysoitavaa. Gullsin hyökkäyspeli alkoi kulkea vasta ottelun jälkipuoliskolla, mutta puolustus oli edellisen ottelun lailla helisemässä oikeastaan koko matsin ajan. Tilannetta ei helpota yhtään Zena Edosomwanin Salossa hölmöilemä yhden ottelun pelikielto. Juuri Katajaa vastaan jenkillä olisi ollut käyttöä.

Salossa overitipsi oli menestyksekäs, ja overia laitetaan myös lauantain peliin. Kataja osaa kyllä scorata, mutta onnistumiset ovat vaihdelleet pelistä toiseen. Seagulls on vauhtijoukkue, ja voittajakerrointen ollessa kohdallaan, on pelivalinta selvä: overia pönttöön, ja odotetaan viihdyttävää matsia.

Näin teet tällä vedolla 48,75€ voittoa!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ overille, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto Yli 162.5 pistettä 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 48,75€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.