World Rally Championship pe 21.10. klo 09:33

WRC - Katalonian Ralli

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Nyt maistuu – nopeus ja luotettavuus tipsin perusteena!

Katalonian ralli ajetaan MM-kalenterissa toistaiseksi viimeistä kertaa, sillä ralli on putoamassa ensi vuoden kisakalenterista. Tämä on iso sääli, sillä nopeat reitit muistuttavat paikoitellen jopa rata-autoilua, ja vauhdikas ralli on myös kuljettajien mieleen. Kalle Rovanperä aloittaa rallissa jo maailmanmestaruutensa varmistaneena, ja nyt olisi Toyotan vuoro varmistaa merkkimestaruutensa.

Toyotan Rovanperä, Elfyn Evans ja Sebastien Ogier ovat kaikki varteenotettavia voittajaehdokkaita rallissa. Myös Hyundailla on paikalla kova jengi: Ott Tänak ja Thierry Neuville ovat itse asiassa pienimmillä kertoimilla varustettuja koko rallissa, ja Katalonian pitäisi sopia tallille mainiosti. Fordin mahdollisuudet ovat tällä kertaa lähinnä Craig Breenin varassa.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

WRC - FIA World Rally Championship

@OfficialWRC
Shakedown 📸

#WRC | #WRCLive | #RallyRACC

Fordilla on ollut läpi kauden ongelmia luotettavuuden kanssa, eikä Breen ole onnistunut koko kauden ohjelman ajaneena nousemaan kuin kaksi kertaa podiumille. Siksi vetoihin otetaan vastapeliä Breenille, ja voittajakandidaatiksi Breeniä vastaan nousee H2H-vedossa Dani Sordo, joka sijoittui viime vuonna Kataloniassa kolmanneksi.

Tällä kaudella espanjalainen on ajanut vain kolme rallia, joista kaikista on ollut tuloksena podium-sija. Sordo tuntee Katalonian reitit, ja saa kaikella todennäköisyydellä Hyundain hyvään vauhtiin viikonlopun kisassa. Vauhdikkuus ja parempi luotettavuus satavat Sordon laariin, joten H2H:ssa Breeniä vastaan mies on suurehko suosikki. Maistuvuus vedolle on hyvää luokkaa.