Jääkiekon MM ma 23.05. klo 16:20

Kazakstan - Italia

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Huipputärkeä matsi MM-kisoissa! Molemmat ovat vaarassa pudota ja yksikin piste voi muuttaa kaiken

Italia haastaa maanantaina Kazakstanin ja kamppailussa riittää panosta – joukkueet ovat Helsingin lohkossa häntäpäässä ja pelaavat A-sarjassa säilymisestä. Kazakstan on pysynyt yllättävän hyvin vastustajiensa kyydissä viimeisimmissä otteluissaan, mutta kertoimissa sitä pidetään ylivertaisena suosikkina Italia-matsissa, eikä tätä täysin allekirjoiteta.

Kazakstan on edelleen nollakerhossa. Parissa edellisessä ottelussaan joukkue on pelannut kohtuullisesti ja hävinnyt Slovakialle sekä Saksalle vain maalilla. Toki samaan hengenvetoon on todettava, ettei Italiakaan mitään jatkuvia murskatappioita ole kärsinyt. Etenkin alkuturnauksesta joukkue väänsi hyvin Ranskaa ja Tanskaa vastaan ja sai ensin mainitussa matsissa riistettyä jopa pisteen.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Italia on ollut vahva erikoistilanteissa ja erityisesti ylivoimalla se on saanut tulosta aikaiseksi, mutta samaa voi toki sanoa Kazakstanista. Toisaalta turkoosipaitojen tärkeimpiin puolustajiin lukeutunut Viktor Svedberg on nyt loukkaantuneena ja lienee sivussa myös Italiaa vastaan. Kazakstanin materiaali ei loppupeleissä ole merkittävästi laadukkaampi tai laajempi kuin Italialla, minkä vuoksi kerroinasettelua voidaan hieman kyseenalaistaa.

Helppoa matsia ei ole kazakstanilaisittain tiedossa tästäkään ja sillä alkaa olla pakkovoitto, kun mietitään A-sarjassa säilymistä. Italia on taistellut hyvin ja erityisesti Andreas Bernard on ollut joukkueen maalilla todella vahva. Pelivalinnaksi poimitaan tasoitusvetona Italia (+1,5). Betsi osuu Italian voitolla, tasapelillä sekä Kazakstanin maalin voitolla.