Jääkiekon MM su 22.05. klo 16:20

Kazakstan - Saksa

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jyrääkö Saksa taas rutiinivoittoon MM-kisoissa?

Kazakstan ja Saksa pääsevät ottamaan toisistaan mittaa MM-kisoissa. Tähän mennessä Kazakstan on ollut kisojen suurin pettymys. Vaikka KHL-pelaajia riittää, ei joukkue ole saanut itsestään mitään irti. Saksa puolestaan on onnistunut lunastamaan kovatkin odotukset. Luotamme siihen, että tänäänkin Saksa ottaa rutiinivoiton ja selvin marginaalein.

Kazakstan on pelannut kisoissa viisi ottelua ja hävinnyt ne kaikki. Erityisen kirvelevät olivat 9-1 tappio Tanskalle ja 2-1 tappio Ranskalle. Nyt Kazakstan on vaarassa pudota MM-kisojen A-sarjasta. Joukkueen pelistä on vaikeaa löytää mitään vahvuuksia. Puolustuspeli on aivan kuralla, eikä joukkue saa luotua hyökkäyksiä mitenkään järjestelmällisesti. Tilanteet tulevat lähinnä vastustajan virheistä. Pelillisesti Kazakstan kuuluu ehdottomasti kisojen pohjasakkaan.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Saksa on puolestaan ollut vakuuttava. Joukkue on voittanut neljä viimeistä peliään. Avausottelussaan Saksa pystyi antamaan myös kovan haasteen Kanadalle, mutta hävisi lopulta lukemin 3-5. Saksan on materiaaliltaan Kazakstania selvästi vahvempi, mutta isoin ero löytyy valmennuksesta. Päävalmentaja Toni Söderholm on luonut pelisapluunan, jota joukkue noudattaa kurinalaisesti. Kazakstanin peli puolestaan on lähinnä kaaosta.

Saksa on papereissamme ylivoimainen ennakkosuosikki. Joukkue kuuluu kisojen ehdottomaan parhaimmistoon ja voi nousta tänä vuonna mitaleillekin. Kazakstan ei puolestaan ole vakuuttanut millään mittarilla. Niinpä pelivalintamme on, että Saksa voittaa -2,5 maalin tasoituksella. Veto siis osuu, jos Saksa voittaa esimerkiksi 3-0, 4-1 tai 7-1.