ma 07.08. klo 18:00

Kempele - Pattijoki

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Supermaanantaissa paikallistaisto ja kuumat olosuhteet – haistelemme yllätystä!

Superpesiksessä pelataan viimeisiä otteluita ennen pudotuspelejä: runkosarja laitetaan pakettiin torstaina. Asetelmia jatkopeleihin katsellaan jo sillä silmällä. Maanantain otteluparista Kempeleen Kiri menee todennäköisesti suoraan puolivälieriin, ellei viimeisissä otteluissa tule täydellistä mahalaskua. Pattijoki tulee hyvin todennäköisesti pääsemään myös pudotuspeleihin, mikä on joukkueelta hyvä suoritus.

Vihjeen lopussa on ohjeet, miten lunastat jopa 30€ arvoisen ilmaisvedon

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Kempele on nojannut hyvään ulkopeliin sekä vahvoihin kotiuttajiinsa. Etenijäosasto ei Kirillä ole Superpesiksen lähellekään nopeimpia, ja tässä tulee huippujoukkueita vastaan vaikeuksia. Myös kopparit ovat taiteilleet koko kauden taitojensa ylärajoilla, ja vaikka tulokset ovat olleet voittopuolisesti hyviä, niin tällä osastolla kivenkova antaa parhaille joukkueille hieman tasoitusta.

Kempeleen Kiri

@KivenKovaKeKi
Kempeleen Kiri kohtaa päivän Supermaanantai-ottelussa Pattijoen Urheilijat, kun joukkueet kohtaavat Autofix1.com Areenalla klo 18:00 alkaen. 💪

Tule kannustamaan KeKi voittoon ja kohti puolivälierien kotietua! 🔥

#KivenkovaKeKi #Nastajengi #Pesis

Pattijoelta ei ennen kautta odotettu ihmeitä, mutta joukkue on hyvillä yksilöillään pusertanut ihan mukavan määrän pisteitä kauden mittaan. Viime kuun lopuksi nähtiin kahta erilaista Pattua: Kossua vastaan sisäpeli rullasi todella kauniisti, mutta Sotkamossa oli suuria vaikeuksia saada aikaiseksi edes kolmostilanteita. Teoriassa pudotuspelipaikka on vielä mahdollista menettää, joten motivaatio vierailla on tapissa.

Kempele on eittämättä isohko suosikki, mutta pikkuhaku on otettava sille, että motivoitunut ja venymiskykyinen Pattijoki ottaa jakson tässä matsissa. Ottelussa on derbyhenkeä, joten tämä on täysin mahdollisuuksien rajoissa. Lisäksi olosuhteet voivat olla monella tapaa äärimmäiset – ainakin lämpöä piisaa.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 30€ ilmaisveto!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajien ensimmäiselle betsille panoksen kokoisen ilmaisvedon! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta voit lunastaa 10-30€ ilmaisvedon betsin kylkeen. Jotta saat tarjouksesta kaiken irti kannattaakin painaa 30€ maksimipanos sisään, jolloin lunastat itsellesi 30€ arvoisen ilmaisvedon kaupanpäälle.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat jopa 30€ lisävedon:

1. Siirry XLBetille TĂ„STĂ„.
2. Talleta 30€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto X 30€ panoksella.
4. Saat 30€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.