Superpesis ti 05.09. klo 16:30

Kempele - Sotkamo

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ryöstö jäi pienestä kiinni! Kotona raivokas yleisö huutaa Kivikovan voittoon!

Superpesiksen välierät ovat olleet kiitettävän viihdyttävää taistelua, eivätkä ennakkosuosikit Vimpeli ja Sotkamo ole menossa finaaleihin mitenkään lauleskelemalla. Tiistaina sarja on molemmille joukkueille katkolla, mutta vieraista ei ole helppo hakea voittoa taistelemaan äityneiltä altavastaajilta. Tiistaina otamme luupin alle Kempeleen ja Sotkamon välisen taiston.

Kempele on järkyttänyt Sotkamoa jo kahdesti Hiukan pesäpallopyhätössä, ja ensimmäisestä ottelusta Kivikova otti arvokkaan ryöstön. Suurin avain Jymyn ravisteluun on ollut saumaton ja oivaltava pelinjohto: Petri Tuuvalle on annettava tunnustusta, tuli tämä sarja sitten päättymään miten tahansa. Sunnuntain ottelu tarjosi todella kovan luokan trillerin, jonka voitto jäi Kempeleeltä saavuttamatta aivan yksittäisten tapahtumien vuoksi. Kokonaisuudessaan vieraat olivat ottelussa jopa parempia.

Toisella jaksolla Jymy sai sisäpelin kulkemaan. Suurimmat sankarit ovat kunnarin nakuttanut Hannes Pekkinen sekä ottelun supervuorossa ratkaissut ja muutenkin kovaa jälkeä tehnyt Roope Korhonen. Sisäpelin ajoittaiset vaikeudet ovat olleet näkyvissä, mutta kyllä ulkopelinkin virheet ovat antaneet Kempeleelle sarjassa mahdollisen. Välillä on ollut tosin myös huonoa onnea, kun pelaajat ovat törmäilleet ulkokentällä.

Kuten sanottu, ei olisi mikään vääryys, jos Kempele lähtisi kotiotteluunsa ottelusarjan johdossa. Sarkkirannassa raivokas kotiyleisö tuo KeKille etua. Sotkamon perusluokka on tietysti kova, mutta tähän matsiin yritetään Kempeleen kotivoittoa. Panokset ovat maltillisia, mutta kyllä tässä betsissä on itua.

Ensi talletuksesta 25€ ilmaisveto!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta panos jää taloon, jos ja kun naaraat vonkaletta veneeseen.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TĂ„STĂ„.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.