ke 10.04. klo 18:30

Ketterä - IPK

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Rasitettu ja vähän siipirikko, mutta ei loppuun kaluttu! Vetopäätös on selkeä!

Mestiksen finaalien ensimmäinen peli tarjosi draamaa enemmän kuin fanien sydän kestää. Ketterä otti matsista jo tukevan otteen, kunnes IPK:n nousi pikavauhtia kuskin paikalle. Lopulta mentiin jatkoajalle, jota tahkotiin vartin verran, kunnes IPK otti ensimmäisen kiinnityksen mestaruuteen. Karavaani siirtyy nyt Lappeenrannan Kisapuistoon, ja Ketterän olisi nyt ensiluokkaisen tärkeää saada ottelusarja tasoihin.

Ketterä aloitti maanantain ottelun todella terävästi, ja 45 minuutin kohdalla kaikki näytti vielä hyvältä. Heti tämän jälkeen tullut kavennus, ja vajaa kymmenen minuuttia ennen loppusummeria iisalmelaiset tekivät kaksi maalia puoleen minuuttiin. Ketterä onnistui vielä viemään ottelun jatkoajalle, mutta lopulta IPK oli tehokkaampi. Kari Martikaisen suojateille jäi siis kotiläksyjä keskiviikoksi.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Mestis

@Mestis
🚨 @IPKedustus voittaa 1. finaalin ensimmäisessä jatkoerässä Austin Algerin maalilla! 💥

#Mestis #SuomenViihdyttävintäLätkää

đź“ş @MTVUrheilu
🗣️ @JuhoKokko_

Maanantain ottelussa Ketterä kääntyi vetomarkkinoilla suosikiksi, sillä kokoonpanotiedot olivat IPK:lle hieman synkemmät. Pelaajien tarkemmasta statuksesta ei kauden tässä vaiheessa hiiskuta mitään, joten tarkat kokoonpanot on tsekattava vasta pelipäivänä. Marko Tuomaisen suojatit näyttivät, että muutama poissaolo ei rampauta joukkuetta – taso on leveä ja ratkaisijoita riittää.

Ketterä on kotiottelussa toki suosikki, mutta kertoimissa se on asetettu aivan liian matalalle. IPK on sitkeä ja hyvin koutsattu yhdistelmä, jota ei näköjään ole edelleenkään kaluttu loppuun. Kevyempi välieräsarja on Ketterälle etu, mutta vedot lähtevät silti vierasmenestykselle. Suositus on suorasta voitosta, mutta tasoitusveto ei ole varmaankaan pöllömpi ratkaisu.

Eksklusiivinen ilmaisveto ja pelikassan tuplaus!

Novibet on uusi tuttu joka tarjoilee Uhmapelaajille eksklusiivista bonusta heti kärkeen. Varsin kelvollisella kierrätysvaatimuksella varustettu depobonari saa kaverikseen 20€ ilmaisvedon meidän kauttamme!

Toimi näin:

1. Siirry Novibetille TĂ„STĂ„!
2. Avaa pelitili ja talleta 20-100€, saat 40-200€ pelirahaa + 20€ ilmaisvedon
3. Lyö veto Ketterä haluamallasi panoksella
4. Bonuksella on 5x kierrätysvaatimus min. 1.50 kertoimella

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.