pe 23.02. klo 18:30

Ketterä - Jokerit

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kärkimatsissa korostuu molempien joukkueiden tietty ominaisuus – mikä heijastuu myös vetoihin!

Jokereiden viikonloppu on hyvin mielenkiintoinen, sillä vastassa ovat peräjälkeen kaksi muuta Mestiksen kärkikolmikkoon kuuluvaa joukkuetta. Perjantain ottelussa Ketterää vastaan pelissä on panoksena sarjan kakkostila – Jokerit on noussut vahvalla jaksollaan uhkaamaan imatralaisten kakkossijaa. Siksi tässä ottelussa on latinkia tavallista sarjapeliä enemmän – tätä matsia kumpikaan ei halua hävitä.

Ketterä kävi valmistautumassa tähän otteluun torstaina Hakametsässä, missä parhaista pelaajistaan luopunut Koovee jäi ottelutapahtumissa lähes jyrän alle, mutta loppunumerot kirjattiin Ketterälle silti niukasti vain 2-3. Ketterän veto on ollut helmikuussa yleisestikin ottaen vahva, sillä edellisistä otteluista on saldona mm. vierasryöstö sarjajohtaja IPK:lta.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Jokerit on ollut muutenkin pelillisesti nosteessa viime aikoina, mutta keskiviikon esitys Savonlinnassa Jokipoikia vastaan oli tylyydessään aivan hirmuinen. Peli laitettiin muutamassa minuutissa pakettiin, Oskari Kalajanniska teki kentällä aivan mitä huvitti, ja vaikka jalka nousi ajoissa kaasupedaalilta, narripaidat kuittasivat huikean 1-9 voiton – mitä voi pitää tähän saumaan melkoisena statementtina. Tämä ottelu toimi lisävahvistuksena sille, että joukkueeseen siirtorajalla naaratut pelaajat ovat miehiä paikallaan.

Molemmilla kärkijoukkueilla on Mestiksen pitävimpiin kuuluvat alakerrat, ja keskinäisessä ottelussa vähämaalisuus voisi olla hyväkin idea. Korkeintaan viisi varsinaisen peliajan maalia kuulostaa uskottavalta skenaariolta, jota lähdetään hakemaan.

Talleta 25€ ja saat 25€ ilmaisvedon!

Foggybet tarjoaa Uhmapelaajille mukavan tarjouksen, saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta panos jää taloon, jos ja kun naaraat vonkaletta veneeseen.

Toimi näin:

1. Siirry Foggybetille TĂ„STĂ„.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.