Mestis pe 23.02. klo 18:30

KetterÀ - Jokerit

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

KĂ€rkimatsissa korostuu molempien joukkueiden tietty ominaisuus – mikĂ€ heijastuu myös vetoihin!

Jokereiden viikonloppu on hyvin mielenkiintoinen, sillĂ€ vastassa ovat perĂ€jĂ€lkeen kaksi muuta Mestiksen kĂ€rkikolmikkoon kuuluvaa joukkuetta. Perjantain ottelussa KetterÀÀ vastaan pelissĂ€ on panoksena sarjan kakkostila – Jokerit on noussut vahvalla jaksollaan uhkaamaan imatralaisten kakkossijaa. Siksi tĂ€ssĂ€ ottelussa on latinkia tavallista sarjapeliĂ€ enemmĂ€n – tĂ€tĂ€ matsia kumpikaan ei halua hĂ€vitĂ€.

KetterÀ kÀvi valmistautumassa tÀhÀn otteluun torstaina HakametsÀssÀ, missÀ parhaista pelaajistaan luopunut Koovee jÀi ottelutapahtumissa lÀhes jyrÀn alle, mutta loppunumerot kirjattiin KetterÀlle silti niukasti vain 2-3. KetterÀn veto on ollut helmikuussa yleisestikin ottaen vahva, sillÀ edellisistÀ otteluista on saldona mm. vierasryöstö sarjajohtaja IPK:lta.

Suomelle MM-kultaa 50.00 jĂ€ttikerroin! đŸ”„

Novibet tarjoaa Uhmapelaajille mahdollisuuden pelata Suomen MM-kultaa hurjalla 50.00 jĂ€ttikertoimella, hyödynnĂ€ tarjous vĂ€littömĂ€sti! 😎

Mestis

@Mestis
🚹 Klassinen kenttĂ€mestarin erikoinen ja kiekko löytyy maalista! 😼

Anri Ravinskins vie @ImatranKettera'n jÀlleen johtoon.

#Mestis #SuomenViihdyttÀvintÀLÀtkÀÀ

đŸ“ș @MTVUrheilu
đŸ—Łïž @jiisaazi47

Jokerit on ollut muutenkin pelillisesti nosteessa viime aikoina, mutta keskiviikon esitys Savonlinnassa Jokipoikia vastaan oli tylyydessÀÀn aivan hirmuinen. Peli laitettiin muutamassa minuutissa pakettiin, Oskari Kalajanniska teki kentĂ€llĂ€ aivan mitĂ€ huvitti, ja vaikka jalka nousi ajoissa kaasupedaalilta, narripaidat kuittasivat huikean 1-9 voiton – mitĂ€ voi pitÀÀ tĂ€hĂ€n saumaan melkoisena statementtina. TĂ€mĂ€ ottelu toimi lisĂ€vahvistuksena sille, ettĂ€ joukkueeseen siirtorajalla naaratut pelaajat ovat miehiĂ€ paikallaan.

Molemmilla kÀrkijoukkueilla on Mestiksen pitÀvimpiin kuuluvat alakerrat, ja keskinÀisessÀ ottelussa vÀhÀmaalisuus voisi olla hyvÀkin idea. Korkeintaan viisi varsinaisen peliajan maalia kuulostaa uskottavalta skenaariolta, jota lÀhdetÀÀn hakemaan.