pe 08.12. klo 18:30

Ketterä - Jokerit

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Jokereilla tökkii! Onko tulivoimainen sarjakakkonen liian kova haaste?

Jokereilla oli viime viikonloppuna ongelmia päästä maalintekopaikoille ja viimeistelytehokkuus jätti niin ikään toivomisen varaa. Vastassa olivat verrattain heikko Hokki sekä ylivoimainen sarjakärki IPK. Narrilauma matkaa seuraavaksi Imatralle, jossa se kohtaa sarjakakkosen Ketterän. Helposta iltapuhteesta lienee turha haaveilla, mutta onko ruuti yhtään kuivunut?

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja nappaa jopa 50€ ilmaisveto ilman kierrätystä.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Ketterä on latonut maaleja lähes yhtä kovaa kyytiä kuin sarjakärki IPK. Tulivoimaa riittää ja jokainen kentällinen pystyy horjuttamaan vastustajaa hyökkäyspäädyssä. Kauden ensimmäinen keskinäinen kohtaaminen pelattiin jo syyskuussa ja se oli Jokerien heiniä maalein 4–2, mutta voimasuhteet ovat tuon kamppailun jälkeen keikahtaneet päälaelleen.

Jokerit on hiljattain pystynyt puolustamaan kovia voittoja, mutta viimeistely on ollut korkeintaan kohtalaisella tasolla. Toisaalta joukkue ei ole edes maalipaikoille kovin kummoisesti päässyt – ei ainakaan terävimmän kärjen ryhmiin Ketterään tai IPK:hon verrattuna. Ylivoimapelaaminen helsinkiläisillä on parhaimmillaan keskinkertaista eli sekin häviää selvästi kärkijoukkueille – sarjan paras alivoima (87,32%) toki kompensoi hieman, mutta esimerkiksi IPK onnistui erikoistilanteissa Jokerien viime lauantain 2–5-tappiossa Tero Määtän miehistöä paremmin.

Tehokkaat ja tulivoimaiset kärkijoukkueet tuottavat tällä hetkellä stadilaisille ongelmia. Sinänsä se ei ole ihme, koska Jokereilla on ollut ajoittain vaikeuksia viimeistelyssä jopa selviä altavastaajia vastaan pelatessaan. Betsivalinnaksi perjantai-illan koitokseen lapulle nasautetaan kotivoittoa (1X2 – Ketterä).

Jopa 50€ ilmaisveto – ei kierrätystä!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia, pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Betsaa UP:n kanssa ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto näin:

1. Siirry TÄSTÄ ComeOnille.
2. Rekisteröidy ja avaat samalla pelitilin.
3. Pelaa 10-50€ panoksella Ketterä (1X2) kertoimella 1,99.
4. Kun veto on ratkennut, saat panostasi vastaavan ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.