ma 18.03. klo 18:30

Ketterä - Jokipojat

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Koneet lähtivät käyntiin – ja nyt ottelusarjassa on selkeä suosikki!

Kahden matsin jälkeen Ketterä ja Jokipojat ovat ottaneet puolivälierissä voiton mieheen. Ketterä haksahti yllättäen Jokipojille avausmatsissa, mutta palautti tylysti Jokipon vierasmatsissa maan pinnalle. Nyt homma ikään kuin alkaa alusta, kun sirkus palaa Imatralle. Toinen matsi oli myös kuuma – epäurheilijamaisesta käytöksestä jaettiin penalteja molemmille joukkueille.

Ketterän Valtteri Viirret kävi suotta morkkaamassa Jokipoikien maalivahtia 1-6 maalin jälkeen. Jokipoikien Adam Dvorak puolestaan laukaisi kiekon Ketterän maalivahtia kohti useita sekunteja päätössummerin jälkeen. Tämä typeryys laukaisi vielä varsinaisen torikokouksen ennen pukukoppeihin menoa. Jokipojat sinnitteli ottelussa mukana toisen erän loppupuolelle, mutta sitten imatralaiset menivät menojaan.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Mestis

@Mestis
🚨 Ronkaisen Mikulta maukas tarjoilu ja Akseli Mäkinen viimeistelee @ImatranKettera'n jälleen johtoasemaan!

#Mestis #SuomenViihdyttävintäLätkää

đź“ş @MTVUrheilu
🗣️ @MaestorRasanen

Vakuuttava vierasvoitto antaa varmasti Ketterälle itseluottamusta. Rasituksesta on kirjattava myös imatralaisille etua, sillä Jokipojat pelasi ennen puolivälieriä kaksi kovaa matsia Kooveetä vastaan – näistä ensimmäisessä vedettiin vielä jatkoaikaa yli puoli tuntia. Voisi olettaa, että Ketterä on joukkueista tällä hetkellä tuoreempi. Lisäksi perusluokaltaan Ketterä on toki ratkaisevasti edellä, vaikka Jokipojat on hienosti venynyt vaikean evakkokauden aikana.

Vetoihin lähtee Ketterän vähintään kahden maalin voitto. Jokipojat pullikoi ensimmäisessä matsissa hienosti, mutta vaikea uskoa Pohjois-Karjalan poikien millään riittävän jatkossa. Kerroin ei ole korkea, mutta riittävä se on.

Talleta 25€ ja saat 25€ ilmaisvedon!

Foggybet tarjoaa Uhmapelaajille mukavan tarjouksen, saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta panos jää taloon, jos ja kun naaraat vonkaletta veneeseen.

Toimi näin:

1. Siirry Foggybetille TĂ„STĂ„.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.