Mestis to 20.04. klo 18:30

Ketterä - Kiekko-Espoo

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Nyt ei anneta löysää sitten yhtään – Mestiksen finaalit jatkuvat tiukkoina!

Tiistaina alkaneissa Mestis-finaaleissa nähtiin odotettu avaus: peli oli molemmilla joukkueilla todella tiukkaa, eikä maalipaikoilla juhlittu. Kiekko-Espoo tukki Ketterän väylät vielä tehokkaammin, ja joukkue pelasi hienon nollapelin. Nyt karavaani siirtyy Imatralle, jossa Ketterän olisi hieman terästäydyttävä: ensimmäinen peli ei kaikin puolin täyttänyt niitä vaatimuksia, jotka tänä vuonna on täytettävä, jotta kannua päästäisiin nostelemaan.

Kiekko-Espoon puolustuspeli ei näyttänyt puolivälierissä hyvältä, mutta Kiekko-Poikia vastaan homma oli jo uomissaan. Tiistaina Ketterää vastaan Kiekko-Espoo oli alakerraltaan todellista teräsbetonia, eikä Ketterä saanut edes kolmannen erän takaa-ajossa kovinkaan vaarallisia paikkoja. Maalissa Waltteri Ignatjew hoiti loput, ja Aleksi Matinmikko teki molemmat kotijoukkueen maalit, joista jälkimmäisen tyhjiin. Mies on muutenkin Atro Leppäsen poissa ollessa espoolaisten ykköspakki.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TĂ„STĂ„

Mestis

@Mestis
Espoossa tänään upea yleisömäärä: 3644! 👏

#Mestis #SuomenViihdyttävintäLätkää #KiekkoEspoo

Ketterälle jäi kotipeliin melkoisesti läksyjä. Vaikka joukkue pelasi myös suhteellisen tiukasti, olisi kovuutta tarvittu enemmän. Ei Ketterä ole millään osa-alueella ratkaisevasti Kiekko-Espoota heikompi, mutta jossain pitää tikistää, jotta finaalisarja saadaan kotona tasoihin. Tuomo Ropolla ei luulisi olevan liikaa hommaa motivoida joukkuettaan kotimatsiin – kunhan lataus ei mene vaan yli.

Ketterä on kotonaan suosikki, mutta aika niukka sellainen. Kiekko-Espoo antoi niin kovan näytön, että joukkueelle isketään pikkubetsi vieraissa. Underin kerroin on valumassa jo alueelle, missä siinä ei ole enää merkittävää valueta. 888sport tarjoaa toppia, mikä kelpaa oikein hyvin.