Mestis ke 27.04. klo 18:30

Ketterä - Kiekko-Espoo

Mestis-finaalit käyntiin!

Vaikka Mestiksen yllättäjät RoKi ja FPS laittoivat parhaansa mukaan kampoihin, pelaavat sarjan finaalissa vastakkain kauden suurimmat ennakkosuosikit Ketterä ja Kiekko-Espoo. Kummankaan kausi ei ole ollut kaikilta osin täysin vakuuttava, mutta perusluokka on puhunut, ja finaalissa ei nähdä tällä kertaa yllättäjiä. Ketterä on mestarisuosikki, mutta kyllä näissä kertoimissa joku tolkku saisi olla.

Ketterä joutui välierissä todella tiukoille RoKin kanssa. Virkamiestason pimputtelu oli koitua imatralaisten kohtaloksi, ja joukkue esitti tiukempaa play off -kiekkoa oikeastaan vasta kun oli täysin pakko. Perusluokallaan Ketterä jyräsi finaaliin, ja RoKin jättiyllätys jäi piippuun. Ketterän alivoimapelaaminen on vahvaa, ja tulosta tehdään laajalla rintamalla: Elmeri Kaksosen lisäksi tehomiehiä löytyy kosolti.

🔥 NO NYT! 20€ DEPOLLA 40€ PELIRAHAA + 120 ILMAISKIEKKAA!

Tonybet lyö Uhmisten kasinosiivelle jauhot suuhun!

Tee nyt 20€ talletus ja pelaat yhteensä 40 eurolla. Bonarin lisäksi pääset painamaan 120 ilmaista kiekkaa Cowboy´s Goldiin. Jiihaa!

AJA SITĂ„ COWBOYTA!

Kiekko-Espoon kausi ei ollut helppo – koronan tuoma suvantovaihe ja sen kerrannaisvaikutukset on nyt kuitenkin karistettu jaloista, ja joukkue on valmis taistelemaan mestaruudesta. Huomattavaa on, että joukkueen viisikkopeli on kehittynyt kauden edetessä huomattavasti. Espoolaisista kannattaa pitää silmällä Julius Rantaeskolaa, joka on iskenyt pudotuspeleissä tärkeitä osumia.

Päivitys klo 12:00: Kiekko-Espoon kokoonpano on odotettua huonompi, joten vihjeen panostusta on nousseesta kertoimesta huolimatta laskettu.

Vetomarkkinat ovat yleisesti ottaen hieman liikaa Ketterän puolella – Kiekko-Espoo näytti jo runkosarjassa, että se pystyy kaatamaan imatralaiset. TurboVegas tarjoaa Espoon voitosta (mahdollinen jatkoaika mukaan lukien) hyvää kerrointa. Sinne siis, tarjous plakkariin ja betsi sisään.

10 euroa pelirahaa