Mestis pe 28.04. klo 18:30

Ketterä - Kiekko-Espoo

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Uskomaton draaman kaari Mestiksessä – lisää tätä herkkua Imatralla!

Mestiksen finaaleissa viihdearvo on ollut todella tapissa, ja keskiviikon matsi Espoossa eteni niin, ettei tällaista voida käsikirjoittaa. Kiekko-Espoon kasvutarina seurana ja tämän kauden joukkue on ollut hienoa seurattavaa, ja finaalien yleisömäärät antavat ymmärtää, että espoolaisilla voisi olla tarjottavaa liigassakin. Toki Suomen jääkiekon luutuneet rakennelmat eivät karsintoja tunne, mutta jossain sielun sopukoissa elää toivonkipinä, että lopulta järki voittaa ja jääkiekkoon palautetaan näillekin raukoille rajoille myös nousun ja putoamisen mahdollisuus.

Keskiviikon ottelussa Ketterä karkasi hieman pelitapahtumien vastaisesti jo 0-3 johtoon, mutta Kiekko-Espoo näytti luonnetta ja voitontahtoa tulemalla väkisin tasoihin. Voittomaali syntyi vain kolme sekuntia ennen täyttä aikaa, ja sen alusti aikaisemmin epäonnen soturiksi ajautunut Sakari Turtiainen. Maalin ohjasi lopulta Arttu Tuomaala, joka palasi keskiviikon peliin sairastuvalta. Tunnelma Tapiolassa oli aivan käsittämättömän kova – suorastaan kivikova.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TĂ„STĂ„

Mestis

@Mestis
🚨 Arttu Tuomaala ohjaa Sakari Turtiaisen laukauksen maaliin ajassa 59:57!
@KiekkoEspoo_ voittaa ottelun maalein 4-3 ja ottaa kolmannen kiinnityksen mestaruuteen!

#Mestis #SuomenViihdyttävintäLätkää

đź“ş @CMoreSportFi

Kiekko-Espoo sai pelaajatilanteeseen muutenkin kaivattua parannusta, kun taas Ketterältä tippui keskiviikoksi pari pelaajaa lisää, ja tässä ryminässä pelaajien paikkaaminen ei ole imatralaisille helppoa. Kun tähän vielä yhdistää keskiviikon vaikutukset mentaalipuolelle, ei Ketterää voi kovin ihmeellisenä suosikkina pitää edes kotonaan. Pokaali on katkolla Kiekko-Espoolle, ja nyt siihen pitää vain päättäväisesti tarttua.

Ketterää voi pitää korkeintaan marginaalisena suosikkina, ja Kiekko-Espoolle pääsee laittamaan peliä. Mitään maailmanluokan betsiä tähän matsiin ei saada aikaiseksi, mutta kannattaa avata tili kärkikerrointa tarjoavalle Tonybetille, niin peliä pääsee jännittämään kunnolla!