Mestis ke 16.11. klo 18:30

Ketterä - Kiekko-Vantaa

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ketterä on maalikuiva Mestiksessä, ja Kiekko-Vantaakin rauhoittumaan päin!

Sarjatauko päättyy keskiviikkona myös Imatralla, jonne Ketterän vieraaksi saapuu Kiekko-Vantaa. Joukkueet ovat sarjataulukossa peräkkäin, mutta huomattavaa on, että vantaalaiset ovat pelanneet peräti kolme ottelua illan isäntiä enemmän. Ketterä on pelannut mallikkaan alkukauden, mutta Kiekko-Espoon ylivoimalle sekään ei ole voinut mitään. Alakerraltaan Ketterällä on sarjan tiukin pakka.

Ketterän erikoisuus on alivoimaprosentti, joka on huikeat 96% ja se onkin heittämällä sarjan kovin lukema. Erikoistilanteista ei ole syntynyt kovin paljoa maaleja, kun ylivoimaprosentti on sangen maltillisesti 15 prosentin luokkaa. Ennen taukoa Ketterä pelasi kymmenen ottelun voittoputken, joka kuitenkin katkesi tasaisessa kotiottelussa RoKia vastaan lukemin 0-1. Ketterä on kokonaisuudessaan Mestiksen maalikuivin joukkue yhdessä Peliittojen ja Hermeksen kanssa.

RULLAILE 200 KĂ„TEISKIERROSTA ILMAN KIERRĂ„TYSTĂ„

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

Kiekko-Vantaan matseissa maaleja on tehty senkin edestä – ottelukohtainen keskiarvo huitelee yli seitsemässä maalissa. Viimeisten otteluiden joukossa on tosin ollut paljon vähämaalisempiakin pelejä, joten tahti on ehkä hieman rauhoittumassa. Kokonaisuudessaan vantaalaiset ovat pärjänneet odotettua paremmin alkukaudesta. Kiekko-Vantaan tehoniilot ovat olleet Tomi Purmola sekä Jaakko Kuusisto, jotka ovat tällä hetkellä Mestiksen pistepörssin top 10:ssä.

Ketterälle on todella vaikea tehdä maaleja, joten tästä ei välttämättä ole tulossa ihan hirvittävää maali-ilottelua. Niinpä vedoissa lähdetään nyhtämään underia. Korkeintaan kuudessa maalissa on jonkun verran valueta kaikki taustat huomioiden. TonyBet tarjoilee hyvän kertoimen, joten paas avaten tili!