ke 29.03. klo 18:30

Ketterä - Koovee

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Nyt on härkäviikko! Eilen pelattiin tunti jatkoaikaa, ja heti jatketaan!

Ketterän ja Kooveen välinen play off -sarja on alkanut vähintäänkin legendaarisissa merkeissä: jo tätä ennen säälipleijarit tahkonnut Koovee on laittanut runkosarjan kakkosena sarjaan lähteneen Ketterän todella tiukoille, ja manselaiset ovat ottaneet jo kaksi jatkoaikavoittoa. Ensimmäisessä matsissa jatkoaikaa pelattiin vain 11 sekuntia, mutta eilen Hakametsässä jatkoeriä pelattiin lähes toisen jääkiekko-ottelun verran. Nyt vuorossa on siirtyminen Imatralle ja uusi peli keskiviikkona.

Ketterä on tehnyt asiat itselleen vaikeaksi. Se on sortunut heikkoihin ratkaisuihin erien aluissa ja ottanut tarpeettomia jäähyjä. Tehottomuus vaivaa, ja tässä vaiheessa väkisinkin maila alkaa puristaa. Avainasemassa keskiviikon otteluun on palautuminen. Ketterällä on joukkueista isompi rinki, ja tarvittaessa kentälle saadaan useampikin pari tuoreita jalkoja keskiviikon otteluun. On sitten kokonaan toinen kysymys, mitä Imatralla tehdään henkisen lukon avaamiseksi.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TĂ„STĂ„

Koovee taisteli myös tiistaina ihailtavasti. Se oli jatkoerissäkin pitkään mankelissa, kun Ketterä pääsi pyörittämään pitkiä hyökkäyksiään. Niiden puolustaminen on varmasti ollut kuluttavaa. Mutta Kooveellä on uskomaton henki päällä – kiekkojen eteen syöksyttiin kroppaa säästämättä, ja joukkueen yhteishenki on varmasti väkevällä tasolla. Ville-Reima Roos on ollut maalilla hyvä, ja tiistain jatkoaikasankari oli täyteketjujen mies Perttu Aho, joka viimeisteli koko runkosarjassa kaksi maalia.

Mestis

@Mestis
🚨 Huima maraton-ottelu ratkeaa @kooveehockey'n voittoon ajassa 118:13! Maalintekijänä Perttu Aho! 🤯

#Mestis #SuomenViihdyttaevintaeLaetkaeae

đź“ş @CMoreSportFi
🗣️ @JuhoKooo

Keskiviikkona siis katsotaan, kellä riittää vielä lihaksissa energiaa. Sinällään maaleja on tullut yllättävän paljon, sillä molemmat joukkueet ovat lähteneet pelaamaan tiiviisti. Keskiviikkona ei olisi mikään ihme, jos maalitili jäisi jommallakummalla – tai vaikka molemmilla – kuivemmaksi. Vetona otetaankin hieman erikoisempi Molemmat joukkueet tekevät vähintään kaksi maalia – EI. Eli jos kumpi tahansa joukkueista tekee korkeintaan yhden maalin varsinaisella peliajalla, on veto himassa. William Hill tarjoaa tämänkin erikoisuuden, ja nyt kannattaa mennä kipi kapi avaamaan tili.