Mestis pe 15.04. klo 17:00

RoKi - Ketterä

Ketterä monta askelta edellä!

Ketterän ja RoKin välieräpari pääsi jo keskiviikkona alkuun – vastakkain ovat koko Mestiksen ykkössuosikki ja tämän kauden kovin yllättäjä. Ketterä vetäisi ensimmäisessä ottelussa taululle tylyt 7-0 lukemat, ja paluumatka napapiirille on tuntunut varmasti pitkältä. Mutta oliko joukkueiden välinen ero todella lukemien mukainen?

Vastaus on voittopuolisesti kyllä. RoKi tosin tuli ensimmäisen kymmenen minuuttia päälle kuin raivo härkä, mutta sen jälkeen Ketterä teki kentällä aivan mitä halusi. Oikeastaan kaikki pelin osa-alueet olivat Ketterällä suoran mitan RoKia edellä. Tällä kertaa edes Vilho Heikkisestä ei ollut maalilla pelastamaan Rollon poikia. Myös yksilösuoritukset olivat komeita, kuten alla olevassa pätkässä Arttu Rämön avausmaali.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Kiekko-Poikia vastaan RoKi viimeisteli välillä ylimaallisilla tehoilla, mutta Ketterää vastaan tämä ei onnistunut. Sitä vastoin imatralaiset rankaisivat pohjoisen poikien virheistä todella tylysti. Myös fyysisesti Ketterä oli todella paljon edellä kauden yllätysjoukkuetta. Maso Lehtisellä riittää mietittävää ennen toista ottelua.

RoKi ei enää tule selvittämään Ketterää samoilla opeilla kuin Kiekko-Pojat kaatuivat. Tällä kertaa vastustajan taso on liikaa, ja vaikka vieraspeli napapiirille ei ole leikintekoa, yli kahden kertoimella Ketterä kelpaa mediumbetsiin mukavasti.

10 euroa pelirahaa