Mestis ma 25.04. klo 18:30

Ketterä - RoKi

Game seveniä pukkaa!

Ketterä ja RoKi tarvitsevat game sevenin, jotta finaaliin menijä saadaan ratkaistua. RoKi on haastanut tahtokiekollaan taitavamman Ketterän, ja imatralaiset saapuivat Rovaniemelle jo veitsi kurkulla. Tehokkaampi Ketterä kuitenkin ratkaisi ottelun edukseen, vaikka Maso Lehtosen suojattien suoritusta ei sovi haukkua yhtään.

RoKi on haastanut Ketterän fyysisyydellä ja jätkämäisyydellään – ja on jossain määrin siinä onnistunutkin. Fyysistä haastoa ja suoranaista sikaa tulee vielä siinäkin vaiheessa, kun varsinainen ottelu on ratkennut. Rollon pojat yrittävät mennä ihon alle, ja Imatrallakin vieraat tulevat myymään nahkansa kalliisti. Lehtosta on tullut ennenkin kehuttua, ja mies olisi mukavaa nähdä vetovastuussa korkeammallakin tasolla.

đź’Ł KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA đź’Ł

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KĂ„TEISKIEKKAASI TĂ„STĂ„

Ketterän onnistumiset olivat lauantaina varmasti todella helpottavia sekä faneille että joukkueelle itselleen. Olisi kuitenkin turhan laiskaa ajattelua, että Ketterä tulee viemään tämän ottelusarjan vihellellen – RoKi on tehnyt jo yhden ryöstön Imatralta, eikä toinenkaan mikään maailman suurin ihme olisi. Isäntien pitää päästä tunnetasossa haastajansa tasolle.

Paras vaihtoehto vetoihin on tälläkin kertaa vähämaalisuus. Peli tulee olemaan kuuma, muttei kuitenkaan mitään hurlumheitä. Joten korkeintaan viittä maalia lototaan tälläkin kertaa ja toivotaan lunastuksen uusimista.

.


💣  Pelaa 200 käteiskierrostasi tästä 👀


 

10 euroa pelirahaa