Mestis ti 31.01. klo 18:30

KeuPa - Kiekko-Pojat

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kuntopuntarin kärjestä päivää! Tiistaina ei ole avointen ovien päivä!

Tiistaina Mestis-kansan katseet kääntyvät Keuruulle, jossa iglussa KeuPa isännöi Kiekko-Poikia. Joukkueet ovat taulukon puolivälissä, ja molemmat hyvin korkealla myös Mestiksen kuntopuntarissa. Isännät saivat vaikeat ajat selätettyä, ja nyt joukkue plaanaa viiden ottelun voittoputkessa. Paljon heikommin ei mene laulumaiden ylpeydellä, joka palaa pistokeikan jälkeen kotijäälle jo keskiviikkona, kun vieraisille saapuu sarjakärki Kiekko-Espoo.

KeuPa pelasi pitkään hyvin, mutta voitot kiersivät joukkuetta täysin mystisellä tavalla. Nyt taika on saatu murrettua, eikä voittokululle näy loppua. Keuruulaisten hyökkäyskalusto on yksi Mestiksen kovimpia, mutta alakerta ei ole valitettavasti ole samalla tasolla. Mikko Perttu ja Juuso Heikkilä ovat pistepörssissä neljän kärjessä, joten hyökkäyspelotetta joukkueelta kyllä löytyy runsaasti.

RULLA KUUMAKSI! 200 KĂ„TEISKIERROSTA ILMAN KIERRĂ„TYSTĂ„

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TĂ„STĂ„

Kiekko-Poikien taulu on korea, mutta täytyy huomata että viime aikoina joensuulaiset ovat kohdanneet kahdesti sarjataulukon pohjilla olevat Zemgalen ja FPS:n. Varsinkin ensimmäinen ottelu Zemgalea vastaan oli todella huonotasoinen, ja latvialaiset onnistuivat ottamaan siitä täydet pisteet. Lauantaina saatiin tiukka 1-0 voitto, mutta esitys oli numeroita parempi. Zemgalen ultradefensiivinen taktiikka vain toimi todella hyvin, ja täytyy muistaa ettei KeuPallakaan ollut Zemgalen kanssa helppoa.

Mestis

@Mestis
🚨 Ensimmäinen laukaus tolppaan ja toinen sisään!

Jani Taskula viimeistelee Kiekko-Poikien kavennusosuman!

#Mestis #SuomenViihdyttävintäLätkää

đź“ş @CMoreSportFi

KeuPan kertoimet on haisteltu markkinoilla sangen hyvin – isännät ovat otteluun selkeitä suosikkeja, mutta valueta ei kotivoitossa ole. Totals-puolella päästään sen sijaan pelaamaan underia. Kiekko-Poikien alakerta on toiminut sangen hyvin, eikä yksittäisiä matseja lukuunottamatta KeuPakaan mikään overikone ole ollut. Kuudella maalilla omat pois ja vähemmällä lunastus – reilu peli!