Mestis to 12.01. klo 18:30

KeuPa - RoKi

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

KeuPalle sattuu ja tapahtuu – RoKi tulee kylään pelikieltoisena! Tulokulma vetoon on selkeä!

KeuPalla ja RoKilla on yhteistä se, ettei kummallakaan mene nyt alkuvuodesta erityisen lujaa. Voitot kiertävät, ja tätä menoa KeuPalla tulee olemaan hommia jopa play off -paikkansa varmistamisessa. RoKia rassaavat erityisesti joukkueen henkilökuntaa koskevat peli- ja toimitsijakiellot. Ehkäpä Keuruun viileässä iglussa pohjoiset tunteet viilenevät hiukan.

KeuPan ongelmana on viime aikoina ollut virhealtis alakerta, ja tappioputki on venynyt jo kuuden ottelun mittaiseksi – kahdesti näistä on sentään päästy jatkoajalle asti. Ensimmäinen esitys Kiekko-Espoota vastaan oli kuitenkin ihan lupaava, sillä jatkoajalle pääsy Espoossa ei ole mitenkään heikko suoritus. Tuorein vahvistus, Kiekko-Pojista siirtynyt Kohei Sato oli järjestelemässä Espoossa jatkoajalle vienyttä tasoitusmaalia. Jälkimmäisessä ottelussa kyyti oli hyvän alun jälkeen päätöserässä kylmää.

RULLAILE 200 KĂ„TEISKIERROSTA ILMAN KIERRĂ„TYSTĂ„

Pelaa 20 eurolla 200 käteiskierrosta Highroller-kasinolla.

Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TĂ„STĂ„

Mestis

@Mestis
🚨 Miiro Linjalalta mehukas passi ja Joni Airo naulaa alivoimalla @KeupaHT'n kahden maalin johtoon!

#Mestis #SuomenViihdyttävintäLätkää

đź“ş @CMoreSportFi
🗣️ @MannoMik

Mestiksen kurinpito pisti Rolloon faksin, jossa TuTo-ottelusta jaettiin rangaistuksia. Lauri Heino sai polvitaklauksesta neljä ottelua ja Saku Kivinen päähän kohdistuneesta taklauksesta viisi ottelua pelikieltoa. Lisäksi päävalmentaja Maso Lehtonen heitti tuomarille sen verran painavaa jerryä, että joutuu ohjailemaan joukkueensa peliä puhelimitse parin ottelun ajan. Itse jääkiekon TuTo voitti lukemin 3-6. Hyviin uutisiin kuuluu se, että Antti Erkinjuntti pelaa RoKissa kauden loppuun asti.

Näillä joukkueilla – varsinkin KeuPalla – on hieman taipumusta siihen, että otteluissa sattuu ja tapahtuu. Niinpä otetaan tähän matsiin overia, vaikka linja onkin niinkin korkea kuin 6.5. Lähihistoria muistaen tämän ylitys on hyvinkin kolikonheittoa, ja kerroin sopivasti yli kahden.