ti 07.03. klo 18:30

KeuPa - RoKi

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Viihdettä luvassa – molemmat joukkueet ovat overiin päin kallellaan!

Liigan ohella myös Mestiksessä aletaan pian laittaa runkosarjaa pakettiin: viimeiset runkosarjan ottelut pelataan ensi viikon päätteeksi. Play off -kuviot alkavat olla paketissa, vaikkakin Hokki yrittää vielä kammeta itseään kympin sakkiin TUTOn kustannuksella. KeuPalla on ohuen ohut oljenkorsi kuuden sakkiin, kun taas RoKi näyttää varmalta sarjakolmoselta.

KeuPa on merkillinen joukkue: sillä on hyökkäyksessä niin paljon tuhovoimaa, että oikeastaan mikä tahansa on mahdollista. Silti se saattaa romahtaa alakerrastaan täydellisesti. Viime viikolla Hokki kaatui 9-1 ja Peliitat vieraissa 1-7. Sitten mentiin Kokkolaan, missä Hermes antoi keuruulaisille dunkkuun 9-2. KeuPalla on riveissään Mikko Perttu, joka on noteerannut 45 ottelussa peräti 64 tehopistettä. Juuso Heikkilä ja Joni Airo ovat kompanneet yli 50 pisteen edestä.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TĂ„STĂ„

KeuPaHT

@KeupaHT
Joni Airo on Mestiksen viikon pelaaja! 🔥🔥

Airo tehoili viime viikon kolmeen peliin hurjat 6+1 lukemat ja nousi Mestiksen maalipörssin kärkeen! 💪

👉 Lue Mestiksen tiedote: mestis.fi/fi/uutiset/202…

đź“· Tomi Autio

#KeuPaHT #Ihmistenjoukkue #Mestis

RoKi otti kahdesti täydet pisteet Zemgalelta, vaikka ensimmäinen ottelu meni vaikeaksi, kun paikoista ei laitettu sisään. Toisena iltana latvialaiset eivät enää jaksaneet puristaa. Lauantaina KOOVEE pakotti RoKin jatkoajalle. Viime viikolla poissaolot kyllä näkyivät joukkueen otteissa, vaikka pisteitä tulikin jälleen mukavasti. Edellisenä viikonloppuna RoKin kaksipäiväinen Winter Classic -tapahtuma oli onnistunut.

Vaikka totals-raja onkin sangen korkealla, otetaan tiistain peliin silti overia. Molemmat joukkueet ovat tällä hetkellä overiin päin kallellaan – KeuPa suorastaan rähmällään. Veto oteaan Galaksinolta, jossa uusille asiakkaille on naseva etu!

Näin teet tällä vedolla lähes viisi kyrsää voittoa!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ overille, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TĂ„STĂ„.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto Yli 6.5 maalia 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 46,25€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.