Mestis to 08.02. klo 18:30

KeuPa - RoKi

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Pelko jäytää molempia joukkueita – kumman hermot pitävät paremmin?

KeuPa ja RoKi kohtaavat mielenkiintoisessa tilanteessa. Kummankaan joukkueen kausi ei ole ollut mitenkään helppo, ja uhkana on jopa kauden päättyminen pannukakkuun play off -sijojen ulkopuolelle, kun Koovee alkaa pikkuhiljaa hönkimään niskaan. Siksi joukkueiden keskinäinen ottelu ei ole vain yhdentekevä arkinen Mestis-matsi, vaan tässä ottelussa voi olla koko kauden onnistumiseen vaikuttavia elementtejä.

KeuPa haki hiljattain tärkeät pisteet Rovaniemeltä. Heikko FPS kaatui kotona, mutta vierasottelu IPK:ta vastaan paljasti karulla tavalla suuren eron sarjan kärkijoukkueisiin. Rosteri on käynyt kapeaksi, ja Iisalmessa oltiin liikkeellä vain kymmenellä hyökkääjällä. Puolustuksessakaan ei ole ruuhkaa, joten ennen viikonloppua alakertaan hankittiin mukaan kokenut, viime kausina Suomi-sarjaa tahkonnut Risto Mattila.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TĂ„STĂ„

RoKi koki viime viikolla pahan suoneniskun, kun yli piste per peli nakutellut Jarkko Harjula siirtyi loppukaudeksi Kärppiin. Tapparasta lainattiin maalivahti Vilho Heikkinen hankkimaan loppukaudeksi peliaikaa. Tarvetta olisi myös muiden pelipaikkojen vahvistuksille, mutta pehmeäkätisiä senttereitä ei helpolla tässä vaiheessa löydy. Tappioita on neljä putkeen, joista kaksi viimeistä tuli selityksittä Kiekko-Espoolle.

RoKin pitäisi olla joukkueista vahvempi, mutta on selvää, ettei tällä hetkellä tätä voi oikein havainnoida. KeuPa on laitettu koti-iglussaan altavastaajaksi, mitä ei nyt ihan purematta niellä. Niinpä Ihmisten joukkuetta päästään pelaamaan mukavalla kertoimella.

Nappaa kierrätysvapaa 10€ ilmaisveto!

Nopeampi tarjoaa Uhmapelaajille kierrätysvapaan 10€ ilmaisvedon ilman pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Peessaa Uhmapelaajien vihjettä 10€ panoksella ja saat 10€ ilmaisvedon:

1. Siirry TĂ„STĂ„ Nopeammalle
2. Avaa pelitili ja talleta vähintään 10€
3. Aseta veto KeuPa 10€ panoksella.
4. Kun veto on ratkennut saat 10€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.