Mestis ti 20.02. klo 18:30

KeuPa - TUTO

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Pyyhe on kehässä – lue, miksi matalampikin vieraskerroin riittää!

Lähestyviä play offeja on varmaankin hieman vaikeaa markkinoida, kun juuri ennen kauden huippuhetkiä parhaat pelaajat myydään pois. Mestiksessä eletään todella ohuella pohjalla, ja vain harvat organisaatiot pystyvät satsaamaan joukkueisiin kunnolla. KeuPa pisti kärkipelaajia lihoiksi ja tappioputki on venynyt viiden ottelun mittaiseksi. Keuruun iglussa yritetään niistää pisteitä TUTO:lta, jonka kausi sujuu huomattavasti paremmin.

Lue vihjeen lopusta, miten naaraat ilmaisvedon ja saat pelata hyvillä kertoimilla!

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TĂ„STĂ„

KeuPa pelasi viime viikolla kolme matsia: tuloksena nolla pistettä ja yhteismaalit 2-17. Lauantaina Kokkolassa Hermeksellä ei ollut minkäänlaisia vaikeuksia KeuPan kanssa, vaikka Ihmisten joukkue ensimmäisessä erässä johdossa käväisikin. Tässä vaiheessa tuntuukin, että joukkue on puhallettu tyhjiin – jäljelle jääneet pelaajat eivät saa tulosta aikaiseksi, vaikka yrittävätkin parhaansa.

TUTO on painiskellut kokoonpano-ongelmien kanssa, ja siihen nähden peli Jokereita vastaan oli todella hyvää, ja lauantain matsi Nordiksella oli erittäin hyvää mainosta Mestikselle. Matsissa oli tunnetta, ja tuttuun tapaan Jonne Virtasella sitä meinasi olla liikaakin. Kun avainpelaajia saadaan sisään lisää, niin turkulaiset tulevat olemaan play offeissa kova vastus mille joukkueelle tahansa.

Vieraskerroin tuntuu matalalta, mutta KeuPa on ollut niin alamaissa, että sekin riittää tällä hetkellä. Avaa tili FoggyBetille – kärkikertoimet seuraavat toisiaan, ja tarjonta kelpaa vaativallekin betsiniilolle.

Talleta 25€ ja saat 25€ ilmaisvedon!

Foggybet tarjoaa Uhmapelaajille mukavan tarjouksen, saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta panos jää taloon, jos ja kun naaraat vonkaletta veneeseen.

Toimi näin:

1. Siirry Foggybetille TĂ„STĂ„.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.