Grand Slam pe 27.01. klo 05:30

Hatšanov - Tsitsipás

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Vastustajalla ei rahkeita nostaa tasoa! Vyöryykö parasta tennistään esittävä Tsitsipás väkisin finaaliin?

Perjantaiaamuna pöytä on katettu Australian avoimissa miesten välierillä. Erityisen kiinnostava kamppailu nähdään, kun Karen Hatšanov haastaa superiskussa olevan Stefanos Tsitsipásin. Ei ole väärin todeta, että molemmat ovat tällä hetkellä ainakin lähellä uransa parasta tasoa. Onko kreikkalaisen monipuolisuus kuitenkin liikaa Hatšanoville?

Vaikka Sebastian Korda joutui luovuttamaan puolivälierissä Hatšanovia vastaan, oli ottelu täysin 26-vuotiaan näytöstä. Edelleen miehen pelaamista voi toki sanoa melko yksipuoliseksi, mutta lyönnit lähtevät takakentältä hurjalla voimalla ja kulmakontrolli on parasta A-luokkaa koko ATP-kiertueella. On kuitenkin faktaa, että Hatšanov pelaa tällä hetkellä korkeimmalla mahdollisella tasolla ja parissa edellisessä ottelussa kaikki on onnistunut nappiin.

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Tsitsipás on pelaajista ehdottomasti atleettisempi, laadukkaampi liikkuja ja ollut selvästi enemmän näin kovissa paikoissa. Pitkään aikaan kreikkalainen ei ole päässyt tälle tasolle, mutta potentiaali on toki tiedetty koko ajan – nyt pelaamisessa on tasapaino. Jotta finaaliin – jossa erittäin todennäköisesti Novak Djokovic on tämän matsin voittajalla vastassa – jäisi edes vähän mielenkiintoa, toivoisi kreikkalaisen klaaraavan. Tällä kertaa kannattavin betsi on linjassa mieltymysten kanssa, vaikka aina näin ei tietenkään ole.

#AusOpen

@AustralianOpen
The sweet taste of a final four ticket 🎟🥳

#luzhoulaojiao@guojiao_1573#AusOpen#AO2023

@wwos@espn • @Eurosport • @wowowtennis

Taitavampi Tsitsipás on hävinnyt turnauksessa vain kaksi erää, joista molemmat upeaa uraa aloittelevalle Jannik Sinnerille. Hyvin liikkuvia ja monipuolisesti koko kenttää hyödyntäviä pelaajia vastaan takalinjan tykki Hatšanov on alati vaikeuksissa edelleen ja tähän kuvaukseen välierävastustaja istuu kuin nenä päähän.

Kertaakaan aiemmin ei ole Tsitsipás neljässä virallisessa keskinäisessä kohtaamisissa hävinnyt ja tuskin taipuu tälläkään kertaa. Nyt kreikkalainen on vielä selvästi paremmassa vedossa kuin keskimäärin parilla edellisellä sesongilla, joten pelitasoituksella (-3,5) tankataan Tsitsipásia tiketille.