KHL ke 17.03. klo 18:30

Ak Bars Kazan - Salavat Julajev Ufa

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jatkuuko Ufan suomalaistähtien dominointi mestarisuosikki Kazanin vieraana?

Itäisen konferenssin ensimmäiselle sijalle runkosarjassa sijoittunut Ak Bars Kazan isännöi runkosarjassa neljänneksi sijoittunutta Salavat Julajev Ufaa KHL:n pudotuspelien toisella kierroksella. Kazan selvitti tiensä pudotuspelien toiselle kierrokselle kaatamalla Torpedo Nizhni Novgorodin suoraan neljässä ottelussa, kun taas Ufa lähetti Traktor Tsheljabinskin kesälomalle viidessä ottelussa.

Kazan aloitti pudotuspelit odotetun vahvasti. Ottelusarjan neljässä kamppailussa Torpedo onnistui maalinteossa vain kolmesti. Kazanin maalilla Timur Bilyalov ja Adam Reideborn ovat torjuneet vahvasti koko kauden ajan. Iso kiitos tästä kuuluu Kazanin hyvin liikkuvalle ja kurinalaiselle puolustukselle.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Kazanin äärimmäisen leveää hyökkäystä ei Torpedo-sarjassa vielä juurikaan testattu, mutta vaatimustason noustessa Ufan puolustus tulee varmasti olemaan vaikeuksissa muun muassa Nigel Dawesin, Stephane Da Costan ja Viktor Tihonovin johtaman ykkösnyrkin kanssa. Myös kesken kautta Kazania vahvistamaan siirtynyt Harri Pesonen on aloittanut pudotuspelit tehokkaasti joukkueen kolmosketjussa.

Ufa hävisi Traktor-ottelusarjan ensimmäisen kamppailun, mutta tämän jälkeen joukkue nappasi neljä perättäistä vakuuttavaa voittoa. Ufan suomalaistähtien rooli ottelusarjassa ja koko kaudella on ollut valtava. Alexander Kadeykin on esiintynyt edukseen, mutta Ufan suomalaiset ovat ottaneet joukkueen reppuselkäänsä. Markus Granlund, Teemu Hartikainen ja Sakari Manninen ovat takoneet pudotuspelien viidessä ottelussa yhteensä 16 tehopistettä, mukaan lukien kolme voittomaalia. Myös hienosti torjuneen

KHL

@khl_eng
Penalty shot with 19 seconds left!

Markus @GranlundMa 🇫🇮 nets series-winner for Salavat Yulaev!

#GagarinCup

Juha Metsolan torjui Trakor-ottelusarjassa kaksi nollapeliä 96.3 torjuntaprosentilla. Metsolan arvo tulee korostumaan entisestään, sillä Ufan heikkoudet piilevät selvästi joukkueen puolustuspelissä.

Kazan ja Ufa väänsivät äärimmäisen tasaisesti runkosarjassa, joten ottelusarjasta voi odottaa pitkää. Kazan oli runkosarjassa itäisen konferenssin paras kotijoukkue ja joukkueen vahvat otteet kotona ovat jatkuneet myös pudotuspeleissä. Kazanin hyökkäyskalusto on lisäksi huomattavasti leveämpi ja joukkueen puolustus tasapainoisempi. Ottelusarjan ensimmäisen kohtaamisen pelivalinnaksi nostetaan Kazanin voitto (1X2) maukkaalla 2.03 kertoimella.